Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ZEBRA ďalej rozširuje produktové portfólio, tento rok pridala do svojej distribúcie dve nové značky

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS, distribútor s pridanou hodnotou (VAD) v segmente kybernetickej ochrany, ocenila na svojom každoročnom stretnutí svojich najlepších českých a slovenských partnerov za rok 2023. Ocenenie spoločnosti ZEBRA SYSTEMS za minulý rok si odniesli predajcovia riešení Acronis, GFI Software, N-able a AST. Rok 2023 potvrdil rýchlo rastúci dopyt zákazníkov po službách kybernetickej ochrany a väčšina partnerov uspela u svojich zákazníkov s rozširujúcou sa MSP ponukou.

ZEBRA ocenila týchto partnerov za rok 2023:

  • Acronis Best Partner Czechia (Najlepší partner v Českej republike) – ALGORIT Czech, s. r. o.
  • Acronis Best Partner Slovakia (Najlepší partner na Slovensku) – Allit, s. r. o.
  • GFI Software Best Partner Czechia (Najlepší partner v Českej republike) – SOFTEX NCP, s. r. o.
  • GFI Software Best Partner Slovakia (Najlepší partner na Slovensku) – FONET, spol. s r. o.
  • N-able Fastest Growing Partner (Najrýchlejšie rastúci partner) – INTELLOPE, s. r. o.
  • AST Best Project 2023 (Projekt roka 2023) – JKC, s. r. o.

Na tohtoročnom stretnutí ZEBRA SYSTEMS potvrdila svoj zámer naďalej rozširovať portfólio dodávaných produktov tak, aby partnerom umožnila účinnejšie reagovať na nové kybernetické hrozby a lepšie chrániť infraštruktúry ich zákazníkov. Zatiaľ čo vlani pribudlo do portfólia riešení AST, tohto roku ZEBRA začala distribúciu hneď dvoch nových produktov – prvým je Company (Un)Hacked, projekt školenia zamestnancov vo virtuálnej realite a Simeon Cloud, čo je platforma na správu prostredia Microsoft 365.

„Chceli by sme poďakovať všetkým českým a slovenským predajcom za ich konzistentne vysokú výkonnosť, hlavne však za to, že dokážu pomocou našich riešení efektívne chrániť bezpečnosť koncových zákazníkov,“ povedal Zdenek Bínek, riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Každý rok sa snažíme inovovať našu ponuku o nástroje, o ktorých sme presvedčení, že môžu skvelo doplniť služby poskytované našimi partnermi. O tom, že to funguje, svedčí vlaňajší začiatok distribúcie produktu AST a už tohto roku sme mu mohli venovať jednu kategóriu ocenenia. Verím, že budúci rok vyhlásime najlepších partnerov aj za tohtoročné nové produkty.” 

Značky: