A duálny blesk k tomu.

Zatiaľ čo u nás prichádza ZenFone 2 na trh (prečítajte si našu recenziu), spoločnosť ASUS vo svete predstavila svoj nový telefón. ZenFone Selfie však nie je nástupca dvojky. Je to model, ktorý chce zaujať všetkých milovníkov selfie fotografií.

Na tejto fotke môžete vidieť príslušenstvo - špeciálny selfie držiak, ktorý funguje aj ako stojan

Na tejto fotke môžete vidieť príslušenstvo – špeciálny selfie držiak, ktorý funguje aj ako stojan

Smartfón má 5,5-palcový displej (niektorí používatelia by skôr ocenili 5-palcovú uhlopriečku) s rozlíšením 1080p a 8-jadrový procesor Snapdragon 615. Tento parameter je trochu prekvapujúci, nakoľko ASUS vo svojich tabletoch a telefónoch doteraz využíval iba procesory spoločnosti Intel. Hlavným lákadlom zariadenia má byť predná 13MP kamera (takú istú nájdete aj na zadnej strane) a duálny blesk. Dodajme, že predný fotoaparát má svetelnosť f2.2 a zadný f2.0. Nechýbajú softvérové funkcie, ktoré zabezpečia, aby boli vaše fotky krajšie ako samotná realita.

Telefón má hliníkový chrbát a bude dostupný v troch farebných prevedeniach. K dispozícii bude rôznorodé príslušenstvo, od selfie držiaka po ochranný obal. Cenu a dostupnosť zatiaľ nepoznáme.

Kryt je z hliníka. K dispozícii budú 3 farebné prevedenia

Kryt je z hliníka. K dispozícii budú 3 farebné prevedenia

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit