Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vybrané autorizované servisy značky ŠKODA už fungujú. Služby budú poskytovať v súlade s pravidlami, ktoré upravuje nariadenie ústredného krízového štábu SR zo 16. 3. 2020. V prípade záujmu o nové vozidlo je možné využiť online konfigurátor

Ústredný krízový štáb Slovenskej republiky upravil v pondelok podvečer (16. marca 2020) nariadenie ohľadom prevádzky servisov počas mimoriadnej situácie. ŠKODA AUTO Slovensko, v spolupráci so svojimi autorizovanými partnermi, víta možnosť autorizované servisy svojim klientom otvoriť. Viaceré z nich sú klientom už k dispozícii.

ŠKODA AUTO Slovensko a jej autorizovaní partneri budú, v súlade s úpravami nariadenia Ústredného krízového štábu zo dňa 16. 3. 2020, poskytovať služby spojené s prevádzkovaním servisných služieb. Rozsah služieb a čas, v ktorých budú dané služby poskytované, si individuálne stanoví každý autorizovaný partner sám, na základe svojich možností a aktuálnej situácie. Väčšina autorizovaných servisov však začala opätovne fungovať už dnes.

V ŠKODA AUTO Slovensko vítame možnosť otvoriť naše servisy a aj takýmto spôsobom zjednodušiť našim klientom situáciu v tomto náročnom období. Je dôležité, aby sa mali na koho obrátiť aj v prípade riešenia opravy, napríklad z dôvodu autonehody, či nevyhnutných opráv. Pre mnohých je auto v súčasnosti jedinou možnosťou individuálnej prepravy a preto považujeme za správne, aby tieto služby boli dostupné pre každého,“ uviedol Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

 ŠKODA AUTO Slovensko upozorňuje, že poskytované služby, ako aj otváracie hodiny jednotlivých servisov sa môžu líšiť vzhľadom na možnosti jednotlivých autorizovaných servisov. Tie si budú stanovovať jednotliví partneri individuálne podľa svojich možností a schopností. Preto je potrebné, aby si klienti dohodli návštevu svojho autorizovaného servisu individuálne, buď telefonicky, alebo mailom. Prvé servisy opätovne otvorili svoje brány pre klientov už  dnes. „Poprosíme všetkých o mimoriadnu trpezlivosť a maximálnu súčinnosť pri odovzdávaní a preberaní vozidiel, ktoré bude prebiehať za špeciálnych podmienok, aby sa minimalizovalo akékoľvek riziko. Preto v mene našich autorizovaných partnerov žiadame všetkých klientov, aby rovnako dodržiavali servismi stanovené pravidlá a chránili tak ako seba, tak i zamestnancov servisov,“ dodal Růžička. Informácie kedy a ako budú poskytované služby autorizovaných partnerov spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko bude postupne možné nájsť na stránke www.skoda-auto.sk alebo na webových stránkach jednotlivých značkových servisov.

V prípade záujmu o nové auto využite online konfigurátor

Autorizovaní predajcovia značky ŠKODA budú v špeciálnom pracovnom režime minimálne do 30. marca 2020. Ak však v tomto čase zákazníci plánujú kúpu nového auta, namiesto návštevy predajne je možné využiť moderný 3D konfigurátor na www.skoda-auto.sk, v rámci ktorého je možné vyskladať si auto svojich snov aj z pohodlia domova. So špecifikáciou podľa predstáv sa potom môžu obrátiť na niektorého z predajcov telefonicky alebo e-mailom.

Značky: