Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Globálna bezpečnostná spoločnosť Kaspersky Lab vymenovala nového generálneho manažéra pre východnú Európu, pričom do jeho pôsobnosti spadá aj slovenský trh. Zoran Puskovic nastúpil na novú pozíciu od 1. apríla 2018 ako skúsený top manažér. V minulosti pôsobil vo viacerých riadiacich pozíciách, predovšetkým v IT odvetví. Počas svojej kariéry sa postupne špecializoval na rozvoj biznisu vo viacerých segmentoch, vrátane spotrebiteľského a B2B segmentu, zameriaval sa tiež na poskytovanie riešení a služieb pre malé a stredné podniky či korporátny sektor.   

V novej pozícii bude Zoran Puskovic ako výkonný manažér zodpovedný za dlhodobý rast a ziskovosť obchodných aktivít, ako aj strategický vývoj aktív spoločnosti Kaspersky Lab v krajinách východnej Európy, vrátane Slovenska.

Jednou z jeho priorít bude strategická podpora vízie spoločnosti zameranej na šírenie povedomia o kybernetickej bezpečnosti. Zároveň bude zodpovedný za posilnenie vedúcej pozície spoločnosti Kaspersky Lab v regióne prostredníctvom ponuky dlhodobo oceňovaných produktov a služieb v spotrebiteľskom a podnikateľskom segmente, a tiež pri propagácii špecializovaných služieb zameraných na sledovanie hrozieb a ich vyšetrovanie.

Zoran Puskovic prichádza do Kaspersky Lab zo spoločnosti ServiceNow CEE, kde pôsobil ako regionálny riaditeľ pre rozvíjajúce sa trhy. Prináša so sebou viac ako 30-ročné skúsenosti z technologického odvetia, kde pracoval v mnohých riadiacich pozíciách významných spoločností, ako napr. Virtual Instruments, VMware Global, SAP Central Europe, IBM alebo Hewlett-Packard.

„Veľmi si vážim, že som dostal príležitosť posilniť značku Kaspersky Lab v tomto regióne a rovnako, že budem mať možnosť poskytnúť zákazníkom z východnej Európy technologické inovácie, ktoré posunú obchodnú spoluprácu na novú úroveň,“ komentoval svoju novú pozíciu Zoran Puskovic.

Práve inovácie spoločnosti, ktorými sú napr. detekčné technológie novej generácie ako Security Intelligence Services, integrovaná platforma Kaspersky Endpoint Security alebo pokročilá bezpečnostná platforma na ochranu veľkých spoločností pred komplexnými hrozbami Kaspersky Threat Management and Defense, budú hnacou silou rozvoja obchodných aktivít spoločnosti vo východnej Európe.

„V najbližších mesiacoch predpokladáme výrazný rast v regióne východnej Európy, aj s ohľadom na rozsiahle skúsenosti Zorana Puskovica v oblasti riadenia, priameho predaja a prevádzky, ako aj jeho silné vyjednávacie zručnosti. Navyše, ak sa pozrieme na Zoranove nadšenie a záujem o presadzovanie technologických inovácií či rozvoj nových trhov a hľadanie nových príležitostí, tak sme presvedčení, že povedie východoeurópsky tím v tomto dôležitom období naozaj tým správnym smerom,“ povedala Ilijana Vavan, výkonná riaditeľka Kaspersky Lab pre Európu.

Zoran Puskovic z pozície generálneho manažéra pre východnú Európu bude v štruktúre spoločnosti priamym podriadeným Ilijany Vavan, výkonnej riaditeľka Kaspersky Lab pre Európu.

Značky: