Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) počas konania hudobného festivalu LoveStream, teda od piatka 16. do nedele 18. augusta 2024, bude mimoriadne zastavovať vybrané vlaky v železničnej stanici Bratislava-Vajnory.

Festival sa uskutoční v Bratislave na letisku vo Vajnoroch a návštevníci festivalu budú môcť využiť pohodlnú a ekologickú dopravu aj vďaka verejnej osobnej doprave.

Mimoriadne zastavenie piatich vlakov v stanici Vajnory v dňoch 16.,17. a 18. augusta sa bude týkať:

  • rýchlikov R 838, 840 a 842 z Banskej Bystrice do Bratislavy hl. st.,
  • medzištátnych vlakov EuroCity EC 272 a 270 z Budapest-Nyugati pu. do Prahy hl. n.

Vyhnite sa dopravným zápcham pred a po festivale. Vyberte si ekologický spôsob dopravy, nasadnite na vlak, dovezte sa až po stanicu Vajnory a následne pohodlne pešou chôdzou ste zo stanice na mieste podujatia približne za 20 minút.

Po skončení každého festivalového dňa o 1:00 ráno bude k dispozícii vlaková kyvadlová doprava zo stanice Bratislava-Vajnory na stanicu Bratislava hlavná stanica, ktorú zabezpečuje súkromný dopravca. Cestovné lístky si môžete jednoducho zakúpiť vopred na webe festivalu. Pre pohodlné a spoľahlivé cestovanie na festival aj späť využite služby Železničnej spoločnosti Slovensko, ktorá vám poskytne komfortné spojenie na hlavnej železničnej trase.

Viac informácií o festivale, mená vystupujúcich svetoznámych hviezd, ako aj vstupenky nájdete na webe LoveStream.

Značky: