V jesennom vydaní TOUCHIT sme pre vás pripravili poriadnu dávku horúcich informácií a noviniek. Začneme na výstave IFA, odkiaľ prinášame 12 strán najaktuálnejších produktov, ktoré postupne zaplavia obchody.

Potešíme aj seriálových a filmových maniakov. Spracovali sme prehľad slušieb na prenájom filmov, seriálov, hudby a hier. Dozviete sa, čo z tejto oblasti sa vám oplatí najviac.

V špeciálnej rubrike venovanej školákom sme otestovali notebooky v cene do 500 eur. Užitočný prehľad, ak sa chystáte vášmu synovi či dcére do školy kúpiť nie príliš drahý, no zároveň výkonný počítač. Takisto sme vybrali aj zopár gadgetov, ktoré sa školákom určite budú páčiť a praktický je aj náš výber aplikácií a webov, ktoré sa pri štúdiu môžu hodiť.

Testovali sme smartfóny, ktoré majú 6-palcový displej a ich cena nepresiahla 400 eur. Rovnako sme si vyskúšali aj Sony Xperia XZ1, vlajkovú loď pre menšie ruky. Spomedzi testov ešte spomenieme test digitálnej televízie od O2, herné notebooky, Amazon echo dot či testy slúchadiel a monitorov.

V tomto vydaní TOUCHIT poradíme aj aplikácie pre motoristov či nástroje na plánovanie a poznámky.

Tentokrát si okrem mesačnej licencie ESET SMART SECURITY môžete stiahnuť aj úplnú verziu programu, Black Bird Image optimizer, ktorý vám pomôže s hromadnou úpravou fotografií.

V tomto čísle časopisu TOUCHIT môžete vyhrať  herné slúchadlá Steel Series Siberia 840, powerbanku Youter, či zvukovú kartu Creative a ročnú licenciu na ESET FAMILY SECURITY PACK. Zapojte sa do našich súťaží tu>>

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT. TOUCHIT je moderný časopis pre moderných ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii. Nové vydanie na vás čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať výhodné predplatné a teraz aj s reproduktorom či slúchadlami JBL>>

Výstava IFA Berlín – zatiaľ najlepší ročník

Vidieť, že firmy sa na túto výstavu pripravili dobre. Jej termín je volený správne, je to obdobie návratu do školy a tiež si ľudia vyberajú, čo hodnotnejšie si kúpiť na konci roka. A preto tu aj bolo celkovo 1800 vystavovateľov, čo robí z IFA výnosný podnik.

Výhodné predplatné TOUCHIT so slúchadlami alebo reproduktorom

 

Ročné predplatné TOUCHIT si teraz môžete objednať buď so štýlovými slúchadlami JBL T110 alebo s prenosným reproduktorom JBL GO, pričom na oba získate 50 % zľavu oproti bežnej cene v predaji. Objednajte si predplatné tu>>

Testovali sme smartfóny pre milovníkov veľkých displejov. 6 palcov do 400 eur

Uhlopriečka o veľkosti 5,5-palca je dnes považovaná za štandard, ktorý už nikoho neprekvapí. Kedysi plusková veľkosť je aktuálne prezentovaná ako bežná hodnota. Výrobcovia majú v portfóliu aj smartfóny s menšou uhlopriečkou, v prípade o niečo väčších displejov je však situácia prekvapujúco chudobnejšia.

Aplikácie pre motoristov

Aj vy jazdíte autom? Náš výber aplikácií sa vám môže hodiť. Jazda autom už dávno nie je tým, čím bývala pred niekoľkými rokmi. Dnešné autá majú okrem rôznych technológií, vylepšujúcich jazdné vlastnosti vozidla aj centrálne počítače, ktoré vodičovi poskytujú množstvo informácií. Navyše, takmer každý vodič má svoj osobný počítač v podobe smartfónu, ktorý sa mu vo veľkej miere snaží zjednodušiť život. Náš výber aplikácií by mal byť nadstavbou pre každého aktívneho vodiča, pre ktorého je auto druhou obývačkou.

Test notebookov pre školákov

Školské notebooky patria do segmentu, ktorý sa najlepšie predáva. Výrobcovia majú veľký počet modelov líšiacich sa v základných parametroch. Rozdiely sú nielen vo veľkosti tela, ale aj v procesore, pevnom disku a kapacite RAM. Pripravili sme pre vás test štyroch notebookov v cene do 500 eur. Sú vhodné namiesto stolného počítača doma, pre školáčika alebo študenta. Dozviete sa, čo od nich očakávať a aj to, či sa ich kúpa oplatí.

Prehľad služieb na prenájom filmov, seriálov, hudby a hier

V roku 2017 už nie je v móde kupovať si obsah. Takmer všetko, čo potrebujete, si môžete prenajať za nízky mesačný poplatok. Minimálne to tak funguje v zahraničí a mnohé zo služieb, o ktorých v tomto článku píšeme, sú populárne aj u nás.

 

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT. TOUCHIT je moderný časopis pre moderných ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii. Nové vydanie na vás čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať výhodné predplatné a teraz aj s reproduktorom či slúchadlami JBL>>

Značky: