Lákadlom pre beta testerov sú aj praktické darčeky.

365.bank funguje v beta prevádzke od mája tohto roka. Doteraz bola dostupná pre najrýchlejších 2 × 365 beta testerov, teraz rozširuje beta prevádzku a naberá nových používateľov. Čo banka aktuálne ponúka, nájdete v tomto článku.

Na prihlásenie sa do bety budete potrebovať pozvánku. Môžete ju získať od existujúcich beta testerov a to bez ohľadu na to, kedy sa prihlásili do bety. Všetci klienti 365.bank majú totiž teraz možnosť poslať 30 používateľom pozvánku na testovanie a ak sa aspoň 10 z nich stane klientom 365.bank, pozývajúci tester získa smartfón Samsung Galaxy A5.

Pozvánku môžete jednoducho získať aj na oficiálnom webe banky. Stačí iba zadať emailovú adresu a z banky vám pošlú pozvánku. Prípadne vám ju vieme poslať aj priamo my. Vypýtať si ju môžete prostredníctvom komentára pod týmto článkom. V rámci formulára však nezabudnite vyplniť vašu emailovú adresu – budeme ju vidieť iba my a môžeme vám na ňu zaslať pozvánku.

Spoločne s pozvánkou získate aj všetky potrebné informácie na to, aby ste si mohli stiahnuť mobilnú aplikáciu a otvoriť si bankový účet. Bude vám na to stačiť iba smartfón. Prihlásením sa do beta testovania mobilnej aplikácie 365.bank tiež získate jeden z benefitov podľa vlastného výberu. Na výber je promo kód na Hopin v hodnote 20 eur, ESET Internet Security na 1 rok, Office 365 Personal na 1 rok alebo hotelové poukazy.

Súčasťou bety 365.bank sú nasledujúce funkcie:

– digitálny onboarding, t. j. možnosť založiť si účet cez smartfón
– podpis zmluvy priamo v appke
– vedenie účtu bez poplatku
– inteligentné zobrazenie zostatku na účte
– vertikálna debetná karta bez poplatku
– možnosť zablokovať a odblokovať kartu priamo v appke
– možnosť platiť cez Google Pay
– trvalé príkazy a inkasá
– inteligentné sporenie s možnosťou jeho „skrytia“ a s úrokom 0,365 %
– odmeňovací program založený na princípe cardlinked marketingu
– prihlásenie do appky odtlačkom prsta a cez Face ID
– autorizácia pomocou emodži, tzv. PIE kód
– „smart pole“ s fulltextovým vyhľadávaním
– push notifikácie po každej platbe
– nastavenie oslovenia v appke a výber tykania alebo vykania
– BetaLab na oznamovanie nápadov od testerov

Zdroj: 365.bank

Prečítajte si aj:

365.bank: Čo ponúka prvá skutočne mobilná banka na Slovensku?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit