Nový dizajn webových stránok je zameraný najmä na prehľadnejšie rozdelenie produktov.

Operátor 4ka mierne upravil dizajn svojich webových stránok. Reaguje tak na zmeny a novinky v portfóliu, ktoré predstavil počas uplynulých mesiacov.

Až donedávna bola z pohľadu potenciálnych zákazníkov zaujímavá iba položka Naša ponuka, ktorá združovala všetky produkty, balíčky a zariadenia. Nový dizajn, resp. nové rozdelenie, prináša lepší prehľad v ponuke štvrtého operátora.

Nová hlavička webu 4ka.sk je o poznanie zrozumiteľnejšia

Volania, Internet a Zariadenia

Na webe 4ky tak po novom nájdete položky Volania, Internet a Zariadenia, ktoré sú delené do ďalších podsekcií. V prípade volaní sú napr. dostupné sekcie Platím, čo spotrebujem a Chcem paušál. Prvá menovaná odkazuje na predplatenú SIM kartu Moja 4ka s jednotnou cenou 4 centy za minútu / SMS / 1 MB. Kliknutie na možnosť Chcem paušál zobrazí ponuku balíčkov TO. Z určitého hľadiska je zábavné, že 4ka na webe odkazuje na balíčky TO. práve použitím slova paušál, pretože na tlačových konferenciách sa v minulosti tomuto spojeniu vyhýbala. Operátor vždy tvrdil, že TO. nie je paušál a že TO. predstavuje niečo lepšie, ako je paušál.

Faktom však ostáva, že balíčky TO. ponúkajú v porovnaní s klasickými paušálmi výhody, ako je väčšia flexibilita (vyberiete si balík, ktorý chcete a môžete sa medzi nimi kedykoľvek prepínať), možnosť kedykoľvek aktivovať / deaktivovať žiadaný balík priamo cez telefón a bez nutnosti návštevy pobočky operátora a absencia akejkoľvek viazanosti. Z pohľadu používateľov je však pre 4ku očividne jednoduchšie prezentovať balíky TO. ako paušál – a to aj napriek tomu, že za ne neplatíte faktúrou, ale prostredníctvom kreditu zo SIM karty Moja 4ka.

Sekcia Internet obsahuje Internet do mobilu (balíky GIGA a GIGA PLUS), Veľa dát za super cenu (balíky TO.) a WiFi do vrecka (balíky TO.naRok a TO.nacesty). V sekcii Zariadenia nájdete aktuálnu ponuku telefónov a návody s nastaveniami.

4ka sa dlho bránila použitiu slova paušál, pre väčšinu používateľov je to však asi najzrozumiteľnejšie vysvetlenie

VoLTE aj SMS služby

V ponuke volaní nájdete aj sekciu VoLTE. 4ka ako prvý operátor na Slovensku spustila komerčnú prevádzku tejto technológie. Problémom však stále ostáva kompatibilita telefónov. Situácia by sa mala zmeniť počas budúceho roka.

Nakoľko operátor nedávno rozšírila svoje služby o možnosť platiť SMSkami za parkovanie, poistenie, súťaže atď., informácie o týchto službách nájdete v sekcii Podpora – Doplnkové služby.

Vľavo staré rozdelenie produktov (všimnite si horný riadok), vpravo nové rozdelenie a vylepšený dizajn zákazníckej zóny

TO. s 50% zľavou aj pre nových zákazníkov

4ka takisto rozšírila ponuku 50% zľavy na balíky TO.10, TO.15, TO.nekonečno a TO.nacesty aj pre nových zákazníkov, ktorí si kúpia SIM kartu Moja 4ka.

Táto akcia bola donedávna dostupná iba pre tých používateľov, ktorí si k 4ke preniesli číslo od iného operátora. 50% zľavu je možné využívať do konca apríla 2017. Viac informácií nájdete v oficiálnom letáku.

Prečítajte si aj:

4ka: Prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit