Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Gaijin Entertainment oznámila vydanie ďalšej veľkej aktualizácie – 1.67 „Útok” pre svoju vojenskú MMO hru War Thunder.

Aktualizácia prináša novýkooperatívny herný mód (Útok), takmer nových strojov vrátane ďalších japonských tankov a tri nové mapy, ktorých je momentálne v hre už vyše osemdesiat. Nový kooperatívny mód Útok bude do hry pridaný krátko po vydaní aktualizácie.

Nový kooperatívny herný mód „Útok”

Dostupný v dvoch verziách, tento nový herný mód vyzve hráča k obrane strategických pozícií proti vlnám nepriateľských vozidiel alebo lietadiel. Tankisti budúbojovať delo na delo na zemi a môžu si na pomoc zavolať dočasnú leteckú podporu. Piloti musia udržať vzdušnú prevahu nad daným územím a odrážať útoky nepriateľských bombardérov prilietajúcich zo všetkých smerov. Každá nasledujúca vlna je silnejšia než tá predchádzajúca – hráči sa musia udržať až do konca, kde na nich čakajú zaslúžené odmeny.

19 nových strojov rozširuje arzenál War Thunderu

Do hry v aktualizácii 1.67 dorazilo množstvo zaujímavých strojov, vrátane britského samohybného dela FV4005 so smrtiacim 183 mm protitankovým delom – je to zďaleka najväčší kaliber v hre – na tróne nahrádza 152 mm húfnicu z KV-2. Nedávno implementované japonské bojové vozidlá dostávajú trojicu nových strojov, okrem iného i nosič PTRS Typ 60 APC a viacvežový ťažký tank Typ 95 Ro-Go. Ostatné národy neprichádzajú skrátka, pribudla im hromada nových tankov i lietadiel.

Tri nové mapy – momentálne ich je viac ako 80!

Aktualizácia „Útok” do hry pridáva tri nové mapy – jednu leteckú a dve pre kombinované bitky. Na „Guyanskej vysočine“ začína boj minimálne vo výške 6 000 metrov nad morom a celá lokácia je rozdelená do niekoľkých „poschodí”, každé s vlastnými bitkami a podmienkami na víťazstvo.

Dve mapy pre kombinované bitky sa volajú „Ardeny” a „Phang Nga” a sú umiestnené do prvých fáz bitky o Ardeny, respektíve vojny v Tichomorí. Tá prvá umiestni hráčov na predmestie belgického Bastogne do boja o nadvládu nad mestom a okolitými snehom pokrytými vrcholkami. V tej druhej, ktorá sa objaví v jednom z nadchádzajúcich pre-beta testovacích víkendov námorníctva, budú hráči bojovať pri pobreží Thajska na vode i vo vzduchu.

Značky: