Autobusom Slovak Lines teraz ľahko navštívite neďaleký zámok Schloss Hof a užijete si tu zámocké vianočné trhy, pozriete si ukážky remeselných prác z tohto regiónu, môžete sa dostať aj na prehliadku zámku so sprievodcom, prípadne navštívite vianočný koncert.

Schloss Hof je obľúbené vidiecke sídlo Márie Terézie. Nechajte auto doma a vychutnať vianočnú atmosféru si môžete aj s punčom. My sme si to vyskúšali. Najbližšie spojenie Slovak Lines na tradičné vianočné trhy je 2., 3., 9., 10., 16., a 17. decembra 2017. Odchádza sa zo stanice Mlynské Nivy.

Ak chcete navštíviť len vianočné trhy, zaplatíte 10,50 Eur (deti polovicu 4,50 Eur, do 6 rokov zdarma), existuje aj výhodnejšia rodinná vstupenka. Z Bratislavy sa odchádza o 13:30 h (nástupište č. 4), príchod na zámok o 14:10 h. Zo zámku Schloss Hof sa odchádza o 18:10 h a autobus príde na autobusovú stanicu v Bratislave o 18:50 h. Predaj lístkov končí vždy v piatok o 14:00 hod.

Slovak Lines organizuje v zimnom období aj cesty do obľúbeného outletového centra Parndorf a lyžiarskeho strediska Schuleck. Do Viedne sa počas dňa dostanete z Bratislavy autobusom Slovak Lines každú hodinu.

Lístky je možné zakúpiť:

– prostredníctvom webovej stránky,
– v pokladni na autobusovej stanici v Bratislave,
– v sieti predajných miest Slovak Lines Express a.s.