20. september – 08:00, toto je dlho očakávaný termín oficiálneho spustenia predaja nových iPhonov a my sme boli pritom. Teší nás, že prvá vlna dostupnosti je v globálnom merítku, čo znamená, že netreba chodiť do Nemecka a pod., ako tomu bolo v minulosti, ale hneď v prvý deň si môžete s kľudom kúpiť tieto zariadenia aj na Slovensku.

Pred ôsmou ráno sme navštívili predajňu iStores v Bratislavskom Avione, kde na nás už čakali všetky nové iPhony 11, 11 Pro a 11 Pro Max. Plní očakávaní sme sa pustili do prvého zoznamovania sa s týmito novinkami a hneď na začiatku musíme uznať, že naživo vyzerajú podstatne lepšie ako na fotografiách. iStores má v ponuke všetky tri modely, ako aj všetky pamäťové verzie, čo je pre zákazníkov veľmi dôležité. Onedlho začíname aj s redakčným testom, takže sa môžete tešiť na prvé dojmy a hodnotenie najdôležitejších inovácií a funkcií.

Tešíme sa hlavne na fotenie a video, nakoľko nové modely vynikajú práve fotoaparátmi a výsledky by mali byť viac než výborné. Naše prvé dojmy priamo z predajne iStores si môžete pozrieť v zázname zo živého vysielania, ako aj v krátkom redakčnom videu, ktoré sme robili hneď ráno (video na konci článku).

V predajni iStores nechýbali ani nové Apple Watch 5. Generácie a nový iPad 2019. Časť redakcie bola v iStores a druhá v predajni operátora O2, ktorý taktiež otváral svoje brány už o ôsmej ráno, aby si prví skutočne lojálni zákazníci mohli zakúpiť nové iPhony.

Čo všetko prinášajú Apple novinky si môžete pozrieť v nasledujúcich článkoch. Prvé dojmy a testy už čoskoro na našom webe.

TOP modelom je tento rok iPhone 11 Pro (Max)

Privítajte najvýkonnejšie smartfóny tohto roku: Apple predstavil nový iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max (poznáme ceny a dostupnosť)

Základný model nesie označenie iPhone 11 a podľa nás bude tohotoročným bestsellerom.

Apple predstavil nový iPhone 11: Náhrada za iPhone XR dostala dva snímače a extra dávku výkonu

Apple Watch 5. Generácie prinášajú minimum inovácií, ale predsa dokážu zaujať.

Apple Watch 5. generácie: Neustále rozsvietený (always-on) displej, kompas a nezmenený dizajn  

iPad 2019 je vstupným modelom do sveta iPadov, čomu je prispôsobená aj cena.

Apple predstavil nový 10,2″ iPad, ktorý nahrádza základný iPad z roku 2018 

Všetky ceny nových iPhonov nájdete v tomto článku.

Všetky slovenské ceny na jednom mieste: Koľko vás bude stáť iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max?

Krátky video pohľad na novinky z dnešného rána.

Live Stream z predajne iStores (Avion – Bratislava). Ospravedlňujeme sa za zvuk, ktorý nám na začiatku nefungoval, ale od času – 3:25 funguje ako má :).

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE