Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rad oceňovaných, vysoko výkonných herných diskov spoločnosti Western Digital sa dnes rozšíril o SSD disk WD_BLACK™ SN850X NVMe™ s kapacitou 8 TB vo verziách bez chladiča aj s chladičom. Okrem toho sa ponuka rozšírila o 4TB model s chladičom.

SSD disk WD_BLACK™ SN850X NVMe™ je určený pre náročných hráčov, staviteľov herných počítačov a tých, ktorí neustále modernizujú svoje počítače a potrebujú masívne úložisko M.2 NVMe. Disk je ideálny na ukladanie veľkých súborov a mediálnych archívov vrátane herných knižníc, záznamov živého vysielania, serverov Plex a ďalších.

SSD disk WD_BLACK™ SN850X NVMe™ s kapacitou 8 TB ponúka maximálny výkon, takže používatelia si môžu vychutnať svoje obľúbené hry bez obáv z oneskoreného načítavania dát. K dispozícii je stiahnuteľný nástroj WD_BLACK™ Dashboard (len pre systém Windows®), ktorý dokáže automaticky aktivovať aj funkcie herného režimu 2.0. Nový SSD disk WD_BLACK™ SN850X NVMe™ prináša plynulé a rýchle hranie hier a prácu s počítačom vďaka inováciám, ktoré umožňujú hráčom súťažiť na absolútnej špičke. SSD disk WD_BLACK™ SN850X NVMe™ sa môže pochváliť výkonným súborom funkcií, ktoré sú odolné voči budúcnosti, vrátane funkcií Predictive Loading, Overhead Balancing a Adaptive Thermal Management (ATM).

„Hranie hier sa stalo úplne pohlcujúcim zážitkom, ktorý posúva hranice virtuálnych svetov, komunitného a súťažného hrania,“ povedala Susan Park, viceprezidentka divízie spotrebiteľských riešení spoločnosti Western Digital. „Uvedením 8 TB SSD disku WD_BLACK™ SN850X NVMe™ spoločnosť Western Digital rozvíja kapacitu a výkon, aby poskytla elitný herný zážitok.“

SSD disk WD_BLACK™ SN850X NVMe™ 8TB je k dispozícii za cenu od 969 EUR (bez chladiča).