Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bestseller značky Škoda prichádza v akčnej edícii Drive, dopĺňa tak ponuku akčných modelov Fabia, Scala, Kamiq a Karoq

Octavia Drive ponúka bohatú štandardnú výbavu, cena štartuje už od 20 990 eur s DPH

Súčasťou ponuky je aj atraktívne financovanie NaMieru už od 260,17 eur mesačne

K dispozícii sú verzie liftback aj kombi, s benzínovým i dieselovými agregátom  

Slovenské zastúpenie značky Škoda prichádza s cenovým zvýhodnením pre model Octavia, vďaka čomu sa najpopulárnejšie auto slovenských motoristov stáva ešte dostupnejším. Nová Škoda Octavia Drive prináša ešte bohatšiu štandardnú výbavu, a to už od 20 990 eur s DPH vo verzii liftback so štvorvalcovou motorizáciou 1,5 TSI 85 kW v kombinácii so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou. Súčasťou ponuky je aj atraktívne financovanie NaMieru už od 260,17 eur mesačne ako aj kompletné zimné obutie v cene vozidla.

„Naše akčné modely Drive vždy prinášajú skvelý pomer ceny a úžitkovej hodnoty, čo z nich robí ešte atraktívnejšiu a hodnotnejšiu voľbu najmä pre privátnych zákazníkov a malých podnikateľov. Tentoraz prichádzame s akčným modelom Drive pre modernizovanú Škodu Octavia, najpopulárnejšie vozidlo medzi slovenskými motoristami. Vo variante Drive dostáva Octavia ešte viac výbavy v štandarde, ako aj cenové zvýhodnenie, vďaka ktorému cena začína na 20 990 eur s DPH,“ vysvetľuje Roman Rajtár, vedúci marketingu a produktu spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

V prípade modelu Octavia Drive sa zákazníci môžu tešiť na interiér v prevedení Studio (látkový poťah a dekor Silver Squares Haptic), 16-palcové disky z ľahkej zliatiny Matar, množstvo asistentov vrátane asistenta rozjazdu do kopca, Light & Rain Assist, Lane Assist, Front Assist s podporou núdzového brzdenia, rozpoznávanie značiek či Driver Alert. O komfort na palube sa postará 10-palcový infotainment systém, 10-palcový virtuálny kokpit, dvojramenný volant, dvojzónová automatická klimatizácia Climatronic, elektrické ovládanie všetkých štyroch okien či tempomat. Vo výbave tiež nechýba 8 airbagov, zadné parkovacie senzory, LED predné a zadné svetlá, strešný nosič a mnoho ďalších prvkov. Vodiči sa tiež môžu spoľahnúť na doživotnú garanciu Mobility Premium, služby Care Connect na 3 roky zdarma či predĺženú záruku na 5 rokov alebo 100 000 km.

Akčný model Škoda Octavia Drive štartuje už od 20 990 eur s DPH vo variante s motorizáciou 1,5 TSI 85 kW (115 k) a 6-stupňovou manuálnou prevodovkou vo verzii liftback, model kombi v rovnakej špecifikácii začína na 21 940 eur s DPH. Akčný model Drive je možné kombinovať s motormi 1,5 TSI vo výkonnostnej verzii 85 kW a 110 kW, ako aj s naftovým agregátom 2,0 TDI s výkonom 85 kW. V cene vozidla je zahrnuté aj kompletné zimné obutie.

Päťročná záruka a dostupné financovanie

Škoda Auto Slovensko už tradične ponúka na vozidlá predĺženú záruku, vďaka ktorej má zákazník vždy istotu, že mu na vozidle nevzniknú žiadne nepredvídané náklady spojené s opravou a záručné opravy počas predĺženej záruky vyrieši v rámci siete autorizovaných partnerov značky Škoda. Akčný model Octavia Drive je navyše vďaka značkovému financovaniu Škoda Financial Services a ich programom NaMieru či NaRovinu dostupný prakticky pre kohokoľvek.

Reprezentatívny príklad – ponuka platí pre fyzickú osobu.

Modelový príklad financovania pre Škoda Octavia Liftback 1,5 TSI 85 kW 6MP Drive v akciovej cene: 20 990 € vrátane DPH, pri úrokovej sadzbe 5.49 %, dĺžke úveru 48 mesiacov, výške poskytnutého úveru 12 594 € a pri 40 % akontácií (8 396 €), s ročným nájazdom 15 000 km. Počet splátok 48, prvých 47 splátok je vo výške 260.17 €, posledná splátka je vo výške 7 154.80 €. Splátka zahŕňa povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie a poistenie finančnej straty. Spracovateľský poplatok je 0 % z financovanej hodnoty, RPMN vrátane poistenia je 13.54 %. Celková čiastka k úhrade 27 778.79 €. Uvedené sumy sú s DPH. Financovanie zabezpečuje spoločnosť VOLKSWAGEN Finančné služby Slovensko, s.r.o.

Mesačná splátka sa môže zmeniť pri zmene ceny vozidla alebo aktuálnej úrokovej sadzby.

Značky: