Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hisense, svetový líder v oblasti domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, hrdo oznamuje získanie piatich prestížnych cien asociácie EISA (Expert Imaging and Sound Association) pre roky 2024-2025.

Tieto rešpektované ocenenia zdôrazňujú neustály záväzok spoločnosti Hisense k inováciám a technologickej dokonalosti pri poskytovaní výnimočných vizuálnych a zvukových zážitkov spotrebiteľom na celom svete.

Prémiový Mini-LED televízor Hisense 65U8NQ získal ocenenie EISA Premium Mini LED TV 2024-2025. Je vybavený technológiou Mini-LED PRO s viac než 1600 nezávisle ovládanými zónami podsvietenia a garantuje výnimočný kontrast a špičkovú hodnotu jasu až 3000 nitov. Vrstva kvantových bodiek (QLED) prináša na rozmernú obrazovku intenzívnejšie odtiene, zatiaľ čo herný režim 144Hz Game Mode PRO s nízkou latenciou zabezpečuje plynulé hranie s rýchlou odozvou. Obrazový čip Hi-View Engine PRO s integrovanou umelou inteligenciou optimalizuje každý pixel pre živé detaily a zvláda pôsobivý 4K upscaling, zatiaľ čo viac-kanálový integrovaný audio systém v konfigurácii 2.1.2 premení sledovanie akéhokoľvek obsahu na zážitok ako v kine. Televíziu môžete ovládať pomocou inovatívneho solárneho diaľkového ovládania, smartfónu alebo hlasom.

Mini-LED televízor Hisense 65U7NQ, ktorý bol ocenený ako „Mini LED TV BEST BUY 2024-2025“, je vybavený technológiou Mini-LED PRO s 384 nezávisle ovládanými zónami podsvietenia pre výnimočný kontrast a jas. QLED obrazovka poskytuje rozsiahle, realistické spektrum farieb; vďaka špičkovému jasu 1500 nitov a technológii svetelného senzora televízor prispôsobí parametre obrazu akémukoľvek prostrediu, aby bol zážitok čo najlepší. Obrazový Hi-View Engine PRO využíva umelú inteligenciu na optimalizáciu obrazu v reálnom čase a na dokonalé podanie farieb. Vstavaný audio systém s integrovaným subwooferom ponúka bohatý zvukový zážitok.

Veľký herný QLED televízor Hisense 100E7NQ PRO, ktorý získal titul EISA Giant TV 2024-2025 (obria TV 2024-2025), je určený nielen pre hráčov, ale aj pre všetkých fanúšikov veľkej zábavy na gigantickej 100-palcovej obrazovke. Ponúka natívny 144 Hz panel a automatický herný režim s nízkou latenciou pre mimoriadne plynulé hranie, ku ktorému prispieva aj známa herná technológia AMD Free Sync Premium. QLED panel zabezpečuje živý a verný obraz, zatiaľ čo podsvietenie s 256 nezávisle ovládanými zónami podsvietenia garantuje hlboké tiene a vysoký kontrast – vyladenie obrazu je pritom pri veľkých televíziách mimoriadne dôležité. Obrovská televízia 100E7NQ PRO podporuje všetky dostupné HDR formáty vrátane Dolby Vision IQ a HDR 10+ Adaptive. Integrovaný audio systém s podporou Dolby Atmos disponuje celkovým výkonom 50 W a vstavaným subwooferom pre pôsobivé zvukové podanie. Televíziu môžete ovládať pomocou inovatívneho solárneho diaľkového ovládania, smartfónu alebo hlasom.

Predajne mimoriadne úspešný laserový mini projektor Hisense C1 bol ocenený ako EISA Family Projector pre roky 2024-2025. Je prvým laserovým mini projektorom na svete, ktorý získal túto certifikáciu. Ponúka najostrejší kontrast a najbohatšie detaily vďaka využitiu laserovej technológie Hisense TriChroma s tromi farebnými lúčmi, ktorá pokrýva 110 % farebnej škály najvyššieho štandardu BT.2020. Vo svojej triede ponúka najširšie farebné spektrum, čo zaručuje realistické podanie obsahu aj vo vysokom rozlíšení 4K. Projektor zvláda efektívne podanie HDR obsahu vďaka podpore formátu Dolby Vision. Premieta obraz až do veľkosti 300 palcov pri zachovaní kvality 4K a je ideálnou voľbou pre rodiny milujúce filmy. Vďaka kompaktným rozmerom si svoje domáce kino navyše môžete preniesť kamkoľvek a premietať obsah pokojne aj na stenu. Projektor je vybavený výkonným reproduktorovým systémom JBL, takže zážitok zo sledovania je obohatený aj o kvalitný zvuk. Hisense C1 je SMART zariadenie, ktoré beží na operačnom systéme VIDAA. Jednoducho ho pripojíte na internet a cez aplikácie máte k dispozícii všetok svetový aj lokálny obsah.

Laserový projektor Hisense PL2 získal ocenenie EISA Best Buy UST Projector 2024-2025, čo je kategória laserových projektorov s ultra krátkou premietacou vzdialenosťou. Výhodou je variabilná uhlopriečka premietaného obrazu od 80“ do 150“ vo vysokom rozlíšení. Projektor je ideálnym zariadením pre milovníkov filmov, ktorých nepochybne poteší aj to, že disponuje certifikáciou IMAX Enhanced a zároveň puristickým režimom Filmmaker mode pre autentický filmový zážitok. Podpora HDR vrátane Dolby Vision je samozrejmosťou; vstavaný audio systém potom ponúka priestorový zvuk vo formáte Dolby Atmos. Kompaktné zariadenie tak viac než dôstojne plní úlohu domáceho kina, schopného premietať naozaj veľký obraz. Dosahovaná úroveň jasu až 2700 lúmenov znamená, že nemusíte mať obavy z projekcie v presvetlenom prostredí, čo býva obvyklou slabinou projektorov.