Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová verzia oceňovaného nástroja na kybernetickú bezpečnosť a ochranu dát ponúka širokú škálu možností nákupu vrátane predplatného alebo trvalej licencie

Acronis, svetový líder v oblasti riešení kybernetickej bezpečnosti, uvádza na český a slovenský trh novú verziu Acronis True Image, integrovaného riešenia pre zálohovanie, obnovu a kybernetickú bezpečnosť pre osobné použitie.   Okrem návratu k pôvodnému názvu prináša nová verzia ďalšie vylepšenia v oblasti ochrany dát a antimalvérovej ochrany a možnosti získavania produktov.

Medzi hlavné novinky patria napr:

  • Rýchlejšie zálohovanie do cloudu – nová technológia umožňuje multi-streaming, ktorý zvyšuje rýchlosť prírastkového zálohovania do cloudu v priemere o 15 %.
  • Spoľahlivejšia antimalvérová ochrana – vylepšená antimalvérová ochrana ponúka detekciu doteraz nezistených hrozieb.
  • Trvalá licencia – okrem predplatenej licencie si zákazníci môžu zakúpiť aj trvalú licenciu platnú počas celej životnosti počítača PC alebo Mac.

Najnovšia aktualizácia obsahuje aj vylepšenia bezpečnostných funkcií produktu pre ochranu v reálnom čase, ochranu proti ťažbe kryptomien, hodnotenie zraniteľností a antivírusové skenovanie – to všetko podporované špičkovými bezpečnostnými technológiami spoločnosti Acronis.

„V minulom roku došlo k 75 % nárastu útokov umelej inteligencie. Hackeri využívajú AI a verejné cloudy na personalizáciu a automatizáciu útokov, vďaka čomu je pre nich oveľa jednoduchšie a lacnejšie útočiť a poškodzovať sofistikovanejšími spôsobmi, vrátane domácich používateľov a malých firiem,“ povedal Aleš Hok, obchodný riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS, distribútora riešení Acronis.  „Nový Acronis True Image kombinuje spoľahlivé zálohovanie a zabezpečenie založené na umelej inteligencii, aby kompletne ochránil domácnosti a domáce kancelárie pomocou jediného, užívateľsky prívetivého nástroja. Integrácia oboch funkcií zaručuje, že v kybernetickej ochrane nevzniknú žiadne medzery.“

Acronis True Image je uznávané riešenie určené špeciálne pre domácnosti a kancelárie, ktorému dôveruje viac ako 5,5 milióna používateľov na celom svete a ktoré chráni ich najcitlivejšie údaje. Acronis každý mesiac blokuje útoky malvéru, ktorým čelí viac ako 20 % používateľov s aktívnym predplatným. Len v prvej polovici roka 2024 Acronis True Image zastavil približne 12 000 útokov ransomvéru. Je k dispozícii pre operačné systémy Windows aj macOS a zákazníci môžu chrániť až päť počítačov na jedno predplatné a neobmedzený počet mobilných zariadení a tabletov. Medzi tradične obľúbené funkcie programu Acronis True Image patrí klonovanie diskov a vzdialená správa.

Ročné predplatné Acronis True Image je možné zakúpiť online alebo prostredníctvom vybraných predajcov, trvalú licenciu len u vybraných predajcov.

Značky: