Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HONOR oficiálne oznámila spoluprácu so službou Google Cloud na spustení troch cloudových funkcií umelej inteligencie vo svojom novom skladacom vlajkovom modeli HONOR Magic V3. Tieto funkcie sú AI Eraser, Face to Face Translation a HONOR Notes Live Translation. HONOR predstaví HONOR Magic V3 na veľtrhu IFA 2024 v Berlíne.

HONOR Magic V3 je najtenší skladací smartfón na svete, ktorý vyniká nielen odolnosťou hardvéru, výdržou batérie a výkonom fotoaparátu, ale aj inováciami v oblasti umelej inteligencie na zariadení a cloude, ktorá používateľom poskytuje pohodlný používateľský zážitok.

Pozrite si videá HONOR AI x Google Cloud, ktoré ukazujú, ako môžu funkcie AI HONOR Magic V3 zlepšiť každodenný život a prácu používateľov v širokej škále scenárov, ako sú obchodné stretnutia, cestovanie, zdieľanie životného štýlu a zdravie očí.

Okrem toho je HONOR Magic V3 vybavený ikonickou funkciou umelej inteligencie Magic Portal, ktorá využíva znalosti zariadenia o používateľovi na poskytovanie personalizovaných odporúčaní. HONOR Magic V3 túto funkciu ďalej vylepšuje novou funkciou Magic Portal on Foldable, ktorá naplno využíva výhody veľkého vnútorného displeja. Používatelia môžu prostredníctvom Magic portálu otvárať dve rôzne plávajúce aplikácie súčasne pre lepší multitasking.

Značky: