Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Todos Ružomberok, najlepší díler v sieti partnerov Škoda Auto Slovensko, si prevzal ocenenie od automobilky na portugalskej Madeire. Na podujatí Škoda Best Dealer Event 2024 sa zúčastnili predajcovia značky z 32 krajín.

Slovenský autorizovaný predajca značky Škoda, Todos Ružomberok, si prevzal ocenenie pre najlepšieho dílera značky na Slovensku od predstaviteľov automobilky na portugalskom ostrove Madeira. Na podujatí Škoda Best Dealer Event 2024 v meste Funchal boli ocenení zástupcovia predajcov značky z 32 krajín. Centrála mladobolelavskej automobily každoročne udeľuje autorizovaným dílerom ocenenia za ich dosiahnuté výsledky, pričom najvyšším ohodnotením ich práce je prestížny titul Škoda Best Dealer v ich domovskej krajine.

V internej súťaži autorizovaných predajcov značky Škoda sa na Slovensku hodnotí práca, ktorú díleri  odviedli v uplynulom roku vo viacerých kategóriách a napokon aj v celkovom hodnotení Škoda Best Dealer. Autorizovaní partneri značky Škoda sa uchádzali o ocenenia v kategóriách Marketingový počin roka, Best of Marketing, Predajca roka, Predajný tím roka, Servisný tím roka a o spomínané najvyššie celkové hodnotenie.

„Veľmi ma teší, že sme sa mohli zúčastniť na oceňovaní najlepších dílerov značky Škoda, a to spolu s kolegami z viac ako 30 krajín. Ešte raz gratulujem víťazovi za slovenský trh, spoločnosti Todos Ružomberok, ktorý uspel v náročnej konkurencii, kde sa ako jednotka na trhu snažíme vo všetkých regiónoch poskytovať zákazníkom tie najkvalitnejšie služby. Dobre fungujúca a vyškolená dílerská sieť je základným stavebným kameňom úspechu každej automobilovej značky. Priamo ovplyvňuje nielen výkonnosť v predaji a servise ale i nesmierne dôležitú zákaznícku skúsenosť a celkové vnímanie značky na trhu. Obzvlášť v dnešnej dobe plnej výziev v našej branži je jej miesto nenahraditeľné,“  hovorí Jaroslav Hercog, riaditeľ Škoda Auto Slovensko.

Práve spoločnosť Todos Ružomberok sa stala najlepším dílerom v distribučnej sieti autorizovaných partnerov značky Škoda za dosiahnuté výsledky v roku 2023.

 Do uplynulého ročníka súťaží Dealer roka a Škoda Liga sa z autorizovanej siete Škoda na Slovensku zapojilo celkovo 65 dílerov, ktorí súťažili v piatich hlavných kategóriách. V rámci ligy sa oceňovali marketingové aktivity spoločností, ako aj výsledky predajných a servisných tímov, ale tiež predajcov individuálne.

„Toto ocenenie je pre mňa osobne a pre celý tím Todos Ružomberok naozaj obrovským zadosťučinením. Naozaj sme si to pri odovzdávaní ocenenia užili. Vieme, že uplynulý rok bol pre nás mimoriadne úspešný a tento úspech to ešte viac podčiarkuje. Absolútne víťazstvo v konkurencii dílerov na Slovensku nám dodáva ešte väčšiu motiváciu poskytovať stále kvalitnejšie služby. Týmto by som rád poďakoval kolegom, vďaka ktorým sme bodovali naplno a taktiež našim zákazníkom i obchodným partnerom za dlhoročnú dôveru,“ hodnotí Tomáš Worobel zo spoločnosti Todos Ružomberok.

Značky: