Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka CUPRA, známa svojou vášňou pre výkon a inovatívny dizajn, prichádza na nitriansky autosalón s revolučnými novinkami, ktoré posúvajú hranice športovej jazdy. Okrem kompletného predstavenia svojej aktuálnej modelovej rady, pripravila CUPRA pre slovenských zákazníkov dve absolútne exkluzívne premiéry úplne nových modelov – CUPRA Tavascan a CUPRA Born VZ.

Nové modely, nové možnosti

CUPRA na autosalóne predstavila celú svoju modelovú radu, vrátane noviniek, ktoré spájajú športový výkon s udržateľnosťou. Návštevníci sa tak môžu tešiť na dynamické línie, prémiové materiály a najmodernejšie technológie, ktoré charakterizujú všetky modely CUPRA. Nájdete tu to najlepšie a najvýkonnejšie čo aktuálne značka na slovenskom trhu ponúka. Nový CUPRA Formentor VZ 333 v špeciálnej farbe Century Bronze, CUPRA Leon Sporstourer VZ 333 vo farbe Enceladus Grey, hatchback CUPRA Leon v novej farbe taiga grey a mnohé ďalšie novinky. 

Slovenské premiéry: CUPRA Born VZ a CUPRA Tavascan VZ

Zvláštnym lákadlom pre slovenských zákazníkov sú dve absolútne novinky – CUPRA Tavascan a CUPRA Born VZ. Oba modely sú vybavené výkonnými elektromotormi a ponúkajú nezabudnuteľný zážitok z jazdy.

CUPRA Born VZ: Tento kompaktný, plne elektrický „hot hatch“ ponúka kombináciu športového výkonu a každodennej praktickosti. Vďaka výkonnému elektromotoru a športovému podvozku a najmä športovým sedačkám od spoločnosti SABELT, poskytuje nezabudnuteľný zážitok z jazdy.

CUPRA Tavascan VZ: Elegantný a výkonný elektromobil typu SUV spája športový dizajn s praktickosťou. S dlhým dojazdom, rýchlym nabíjaním, komfortnými vlastnosťami špičkovým ozvučením od spoločnosti SENNHEISER a športovými sedadlami SABELT je ideálnym spoločníkom pre dlhé cesty.

CUPRA – viac než len auto

Značka CUPRA je viac než len autá. Je to životný štýl, ktorý spája vášeň, výkon a inovácie. Na autosalóne majú návštevníci možnosť ponoriť sa do sveta CUPRA a zažiť jedinečnú atmosféru tejto mladej a dynamickej značky.

Značky: