Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon znovu posúva hranice technologických inovácií s uvedením multifunkčného tlačového zariadenia imageFORCE C7165, ktoré prináša revolučný výkon a bezpečnosť.

Zariadenie je postavené na úplne novej revolučnej platforme imageFORCE, ktorá je navrhnutá pre dynamické a moderné pracovné prostredie. Využitie umelej inteligencie (AI) a strojového učenia umožňuje dosiahnutie novej úrovne kvality, spoľahlivosti a bezpečnosti, čím sa spoločnosť Canon stáva nepostrádateľným partnerom pre budúcnosť podnikania.

Marc Bory, viceprezident pre digitálnu tlač a riešenie, marketing a inovácie v spoločnosti Canon Europe, uviedol: „V dnešnom rýchlo sa meniacom svete podnikania musia spoločnosti využívať najnovšie technológie, aby podporili rast, zlepšili výkonnosť a pracovné možnosti svojich zamestnancov. Vzhľadom na významný pokrok, ktorý mení spôsoby práce – vrátane cloud computingu a umelej inteligencie – sa organizácia snaží využívať inovácie, aby dosiahli vyššiu úroveň produktivity.

V dôsledku týchto trendov a v súlade s neustálym vývojom nášho portfólia s ohľadom na potreby podnikov sme vyvinuli novú technologickú platformu imageFORCE, ktorá obsahuje množstvo priekopníckych inovácií, ktoré umožňujú spoločnostiam rásť a prosperovať a zároveň im pomáhajú plne sa pripraviť na budúcnosť.“

Predstavujeme imageFORCE C7165

Nové multifunkčné zariadenie imageFORCE C7165 s jednoduchým ovládaním bolo špeciálne navrhnuté pre zvýšenie produktivity dosiahnuteľné priamo v bežnom kancelárskom prostredí v kvalite produkčnej tlače. Poskytuje tlačový výstup vo vysokom rozlíšení, čím podporuje kreativitu a typy aplikácií, ktoré je možné tlačiť priamo v spoločnostiach. Letáky a plagáty vo vysokej kvalite je možné tlačiť rovnako ľahko ako kancelárske dokumenty, čo je ideálne pre maloobjemové tlačové série a zároveň znižuje náklady na využitie externého dodávateľa tlače. Medzi výhody patrí:

Zlepšenie kvality

Nové zariadenie imageFORCE C7165, ktoré zahŕňa špičkovú technológiu D2 Exposure, využíva ako zdroj svetla sady organických svetelných diód (OLED), ktoré výrazne zvyšujú kvalitu tlačených materiálov – vďaka tomu zariadenie poskytuje lepšie farebné výtlačky, hladší povrch a vyššiu kvalitu textu.

ImageFORCE C7165 je jedinou multifunkčnou tlačiarňou na trhu, ktorá poskytuje tlačový obraz v rozlíšení 4800 dpi a kvalitou tlače sa vyrovná špecializovaným externým dodávateľom. Je preto ideálny na výrobu vysoko kvalitných tlačovín vo firmách, vrátane letákov, plagátov, brožúr a dlhých bannerov. Pomáha tiež zjednodušiť proces tlače predajných materiálov, ako sú vizitky, pohľadnice a personalizované obchodné dokumenty.

Canon_imageFORCE C7165Zdroj: Canon
Canon_imageFORCE C7165

Posilnené zabezpečenie

Ďalšou výhodou, ktorú imageFORCE C7165 ponúka, je integrácia umelej inteligencie na zvýšenie bezpečnosti prevádzky zariadenia. Vďaka technológii Canon Security Environment Estimation sa na ovládacom paneli zobrazia odporúčania optimálneho nastavenia zabezpečenia. To umožňuje ľahko dosiahnuť vysokú úroveň zabezpečenia zariadenia, najmä vo firmách, ktoré nemajú nastavené vlastné procesy v oblasti bezpečnosti. V reálnom čase je tiež možné detekovať zmeny v sieti a v zariadení, upozorniť používateľov a minimalizovať bezpečnostné zraniteľnosti spôsobené chybným nastavením.

Vyššia spoľahlivosť

Nová multifunkcia imageFORCE C7165 využíva strojové učenie na podporu pokročilej údržby, pre zvýšenie spoľahlivosti a minimalizuje prestoje zariadenia. Dokáže predvídať životnosť dielov a vopred varuje pred prípadnými poruchami, čo používateľom umožňuje minimalizovať prestoje aj prípadné narušenie prevádzky.

Zdokonalené podávanie papiera

Multifunkciou zariadenia imageFORCE C7165 šetrí čas tým, že zvyšuje tlačový výkon a spoľahlivosť podávania papiera. To umožňuje pracovať rýchlejšie – operatívne vytvárať vysoko kvalitné materiály v kancelárskom prostredí. Podávač so vzduchovou separáciou, kedy je v manuálnom zásobníku integrovaný ventilátor, ktorý reaguje na zmeny prostredia a pomáha predchádzať zlepeniu papiera – táto funkcia pomáha zvýšiť produktivitu tlače špeciálne na kriedový papier a umožňuje vložiť naraz až 50 listov 128 gm2 papiera. Podporuje aj väčšie formáty a vodeodolný papier. Tým zefektívňuje tlač aplikácií v kancelárii, ako sú plagáty a bannery.

Navrhnuté tak, aby bolo udržateľnejšie

Nový model imageFORCE C7165 bol vyrobený z 30% recyklovaných plastov a je vybavený inovatívnou technológiou, ktorá sleduje vplyv na životné prostredie a pomáha organizáciám sledovať ich dopad. K dispozícii sú napríklad informácie o spotrebe papiera a energie, ktoré podporujú udržateľnejšie správanie používateľov.

Canon_imageFORCE C7165Zdroj: Canon
Canon_imageFORCE C7165

Značky: