Orange predstavil vianočnú ponuku. Začína od 29. októbra.

Orange je ďalší slovenský operátor, ktorý oznámil svoju vianočnú ponuku. Začne platiť od 29. októbra a je rozdelená do niekoľkých častí. Operátor si pripravil akcie a darčeky pre používateľov fixných aj mobilných služieb a nechýbajú ani obľúbené vianočné dvojičky. V rámci nich môžete získať dve zariadenia za cenu jedného.

Orange Vianoce 2024Zdroj: TOUCHIT
Orange Vianoce 2024

Vianočná ponuka pre fixné služby

Orange ponúka služby pevného internetu a televízie na polroka zadarmo. Túto ponuku môžete využiť, pokiaľ si aktivujete aspoň Stredný optický internet a Stredný alebo vyšší televízny balíček. Potrebné je aktivovať si služby s dvojročnou viazanosťou. Súčasťou ponuky sú aj TV kanály HBO a streamovacia služba Max na polroka zadarmo. Po uplynutí šiestich mesiacov budete môcť využívať všetky tieto služby za cenu od 33 eur mesačne. Balíček HBO si môžete deaktivovať, ak sa tak rozhodnete.

Orange ponúka aj akciu na optický alebo 4G internet bez TV služby. Opäť platí, že ponuka je dostupná pre Stredný alebo vyšší program a v tomto prípade môžete získať službu na štyri mesiace zadarmo. Na rovnaké obdobie získate aj streamovaciu službu Max. Po skončení zvýhodneného obdobia môžete internet spolu s aplikáciou Max používať od 22 eur mesačne. Aplikáciu Max si môžete deaktivovať.

Orange takisto obdarí všetkých používateľov jeho TV služby. Tí budú môcť od polovice decembra do polovice januára bezplatne sledovať 4 až 5 TV kanálov, ktoré sú súčasťou platených balíčkov. O ktoré TV kanály pôjde, operátor upresní neskôr.

V tom istom čase bude k dispozícii aj špeciálny TV kanál, ktorý bude obsahovať 70 až 80 filmov. Tento kanál bude na nultej pozícii a bude v slučke a bez reklamy vysielať rôzne rodinné a detské filmy.

Orange Vianoce 2024Zdroj: TOUCHIT
Orange Vianoce 2024

Vianočná ponuka pre mobilné služby

V rámci mobilných služieb bude Orange rozdávať 100 GB dát všetkým používateľom s mobilným paušálom (B2C aj B2B, Paušály Plus, Yoxo Paušál, Mini, Go Safe, Go Safe Data, Pro Biznis, Go Biznis Paušál Small, Paušál Light, paušál Data Safe) a predplatenou kartou Prima.

Dáta si budete môcť aktivovať od 29. októbra bezplatne prostredníctvom mobilnej aplikácie Môj Orange, zaslaním SMS v tvare „100GB A“ na číslo 445 (predplatené karty) alebo na číslo 620 (paušály) prípadne osobne v ktorejkoľvek predajni Orangeu. Je potrebné ich aktivovať do konca roka.

Platnosť týchto dát bude 30 dní odo dňa aktivácie v prípade predplatených kariet, resp. do konca ďalšieho celého zúčtovacieho obdobia v prípade paušálu. V prípade paušálu teda môžete získať až 200 GB dát – prvých 100 GB získate odo dňa aktivácie do konca zúčtovacieho obdobia, v ktorom si vianočné dáta aktivujete. Ďalších 100 GB dostanete na celé ďalšie obdobie.

Pre nové Prima karty je pripravená vianočná ponuka, v rámci ktorých môžete získať až 250 GB dát. Okrem 100 GB dát, ktoré som spomínal vyššie, to bude 25 GB dát mesačne počas obdobia až šiestich mesiacov. Podmienka je, aby ste si v danom mesiaci dobili kredit vo výške aspoň 10 eur. Platnosť dát je 30 dní a neprenášajú sa do ďalšieho obdobia.

Orange Vianoce 2024Zdroj: TOUCHIT
Orange Vianoce 2024

Vianočné dvojičky a Xiaomi 14C za akciovú cenu

Vo vianočnej ponuke Orangeu nebudú chýbať ani tradičné vianočné dvojičky. Ide o kombináciu dvoch zariadení. Za prvé zaplatíte štandardnú sumu, druhé zariadenie môžete získať za 1 euro.

K dispozícii budú tieto dvojičky:

Okrem týchto dvojičiek bude vo vianočnej kampani aj konzola PlayStation 5 Slim s hrou AstroBot a 55-palcový QLED televízor Samsung.

V rámci vianočnej kampane budete môcť ušetriť aj pri kúpte telefónu Xiaomi Redmi 14C. Ak si na predajni Orangeu kúpite SIM kartu Prima Voľba, môžete si k nej kúpiť tento telefón za špeciálnu cenu 109 eur.

Zariadenia budú v rámci vianočnej kampane dostupné do konca januára 2025.

Orange Vianoce 2024Zdroj: TOUCHIT
Orange Vianoce 2024

Vynovená ponuka Love

Orange od 29. októbra upravuje aj ponuku Love. Tá vám umožňuje spojiť si mobilné a fixné služby do jedného balíka.

Ak si spojíte:

  • Základný paušál s minimálne Stredným internetom do ponuky Love, po novom získate automatickú zľavu 1 euro mesačne a 2 GB dát navyše
  • Stredný paušál a Stredný alebo vyšší internet, získate zľavu 2 eurá a dvojnásobok dát
  • Veľký a Prémiový paušál, získate zľavu 5 eur a dvojnásobnú porciu dát

Zdroj: Orange, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit