Huawei pred pár dňami uviedol najnovšie high-end smartfóny P8 a P8 Max. Uniknuté fotografie naznačujú, že tieto dva telefóny budú mať svojich pokračovateľov.

Značka Honor by mala dostať takisto dva kusy nových telefónov. Bude to klasická dvojica väčšieho modelu Honor 7 Plus a kompaktnejšej verzie Honor 7.

honor (1)

Podľa obrázkov sa zdá, že zariadenia sa nebudú na seba príliš podobať. Na väčšom modeli bude snímač odtlačkov prstov, podobne ako pri Huawei Mate 7. Podľa vyfrézovaného loga na fotkách sa zdá, že ide o pred finálnu ak nie už o dokončenú verziu návrhu nového Honor 7 Plus.

honor (2)

Rozlíšenie 5,5“ displeja bude s najväčšou pravdepodobnosťou Full HD. Na zachovanie cenovej politiky dcérskej značky Honor, by nemalo zmysel zväčšovať rozlíšenie a tým pádom aj cenu. O procesore zatiaľ nie sú dostupné bližšie informácie, no predpokladá sa, že Honor vytiahne to, čo už má navrhnuté. A teda niektorý z čipsetov Kirim 930 alebo 935. Nebudú mať viac ako 3 GB RAM a úložisko bude minimálne 16 GB. Či budú rozdiely v kapacite podľa modelov alebo viac pamäťových variantov pre jeden model, ukáže až finálna dostupnosť.

Zdroj: GSMArena.com

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.