Zásadná informácia hneď na začiatok – bývalky vám Zoznamka navrhovať nebude.

Vyhnete sa tak trochu hlúpym situáciám a nepochopenia z jej strany alebo aktuálneho „boyfrienda“.:-) No priateľov vašich priateľov vám bude navrhovať, avšak dá sa to vypnúť. V každom prípade uvidíte, kto je koho priateľ. To asi tiež, aby ste sa v niektorých prípadoch vyhli zbytočným situáciám.

O zoznamke sa hovorilo už dlhšie a sami sme boli zvedaví, či prenikne aj do našich krajov. Je teda dostupná aj na Slovensku a vy ju môžete naplno využívať. Je veľmi pekne spravená a postup vyplňovania profilu je naozaj ukážkový a jednoduchý, no aj vďaka tomu, že Facebook o vás už dáta má. Napriek tomu sa vás bude pýtať či ste žena, muž a koľko meriate.

Tiež sa nezabudne opýtať na zoznamovaciu klasiku – teda či máte deti, nemáte alebo túto informáciu uviesť nechcete. Podobne ako s fajčením a alkoholom. Takisto bude zisťovať koho hľadáte na zoznámenie (ženy, muži, všetci) a aké sú vaše úmysly (vážne, menej, atď. poznáte to asi sami z iných podobne zameraných aplikácií).

Potom už len krížikujetesrdiečkujete. Je to trochu iná forma zoznamovania. Oceňujeme tento krok Facebooku aj formu, ako spravil tento spôsob spoznávania nových ľudí.

Nie je to nič svetoborné, no forma sa vám bude páčiť. Keďže je tu priama prepojenosť na skutočné profily (vychádzajme z tejto tézy), je väčšia šanca, že sa zúčastnení budú správať slušne, čo platí pre obe skupiny chatujúcich.

Zoznamka je dostupná len v aplikácii pre Android a iOS.

facebook dating

Prečítajte si aj:

Facebook začal sprístupňovať tmavý režim pre iOS: Takto si ho aktivujete

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.