Nová funkcia nemusí byť hneď dostupná pre každého.

Facebook oficiálne oznámil, že začal sprístupňovať tmavý režim pre svoju iOS aplikáciu. Nová funkcia je teraz dostupná v rámci verejného testovania a od začiatku novembra by mala byť k dispozícii pre všetkých používateľov iPhonov a iPadov.

Ak si chcete aktivovať tmavý režim, je potrebné mať nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie Facebook. Následne ťuknite na ikonu s troma čiarkami v pravom hornom rohu, ťuknite na Nastavenia a súkromie a k dispozícii by ste mali mať nové nastavenie Tmavý režim.

Táto položka by sa mala objaviť medzi položkami Váš čas strávený na Facebook a Jazyk. Sprístupnenie tmavého režimu pre iOS a iPadOS však môže trvať niekoľko dní, takže pokiaľ sa vám tmavý režim zatiaľ neobjavil v ponuke, nezúfajte. Zmeniť by sa to malo čoskoro.

Tmavý režim pre iOS sme skontrolovali aj my v redakcii. Najnovšia verzia aplikácie Facebook nám však túto novú funkciu ešte neponúka. Ako ste na tom vy? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: Facebook

Prečítajte si aj:

WhatsApp konečne dostal tmavý režim: Ako si ho aktivovať? (DOPLNENÉ)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit