Môžete využiť oficiálny web RTVS alebo niektorú zo služieb na sledovanie TV vysielania.

S ročným oneskorením začali Majstrovstvá Európy vo futbale, EURO 2020 (2021). Na turnaji sa zúčastní aj Slovensko. Druhý zápas našej reprezentácie je na pláne dňa 18. 6. 2021 o 15:00 proti Švédsku.

V tomto článku nájdete aktualizovaný zoznam zápasov Slovenska a takisto aj odporúčania, ako môžete tieto zápasy sledovať cez internet.

Slovensko na ME 2020 (2021)

Slovensko v rámci skupinovej časti čakajú tri zápasy:

  • 14. 6. 2021 (pondelok) o 18:00 proti Poľsku
  • 18. 6. 2021 (piatok) o 15:00 proti Švédsku
  • 23. 6. 2021 (streda) o 18:00 proti Španielsku

Ak postúpime do vyraďovacej časti turnaja, zoznam ďalších zápasov doplníme do článku.

futbal.rtvs.sk

EURO 2020 (2021) môžete sledovať na webe futbal.rtvs.sk. Zdroj: TOUCHIT

Sledovanie zápasov cez web RTVS

Jednotlivé zápasy turnaja EURO 2020 (2021) môžete sledovať cez oficiálny web RTVS na špeciálnej podstránke futbal.rtvs.skTento web okrem spravodajstva, zoznamu zápasov, súťaží a ďalších informácií obsahuje aj webový videoprehrávač, v rámci ktorého RTVS vysiela všetky zápasy z turnaja.

Aby ste mohli sledovať zápasy cez web RTVS, musíte sa nachádzať na území Slovenska. V opačnom prípade môžete využiť nejakú VPN službu, ktorá zamaskuje vašu IP adresu tak, aby ste boli na Slovensku aspoň virtuálne. Príkladom takejto služby je Windscribe, ktorá v platenej verzii ponúka server aj na Slovensku.

Prípadne si skontrolujte, ktorý televízny kanál vlastní práva na EURO 2020 (2021) v krajine, kde sa nachádzate a skontrolujte jeho webovú stránku, či vysiela zápasy aj cez internet. Alternatívne môžete využiť niektorú zo služieb internetovej TV.

Sledovanie zápasov cez služby internetovej TV

Ak vám z ľubovoľného dôvodu nevyhovuje sledovanie futbalu cez oficiálny web RTVS, môžete vyskúšať niektorú zo služieb internetovej TV. Medzi takéto služby patrí Magio GO či SledovanieTV.

Služby internetovej TV sú zväčša platené. V niektorých prípadoch ich môžete získať ako bezplatný benefit k vašej TV službe (napr. k Magio TV), prípadne zriedkavo ponúkajú bezplatné balíčky so základnými TV kanálmi. A práve tieto bezplatné balíčky sú skvelým spôsobom, ako sledovať EURO 2020 (2021) cez internet a neplatiť za samotnú službu.

Bezplatný balíček ponúka služba Antik TVstačí sa iba zaregistrovať na webe antiktv.sk. Súčasťou bezplatného balíčka je Jednotka, Dvojka, Trojka a zopár ďalších TV kanálov, takže takáto výbava vám bude postačovať na sledovanie zápasov na EURO 2020 (2021).

Po vytvorení účtu v službe Antik TV si stiahnite mobilnú aplikáciu do vášho smartfónu či tabletu alebo aplikáciu pre inteligentný televízor od Samsungu či s platformou Android TV, resp. do zariadenia Apple TV a môžete sledovať futbal.

Zdroj: RTVS

Prečítajte si aj:

Aplikácie na sledovanie TV cez internet: Tieto služby pribudli v roku 2018

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit