Majstrovstvá sveta v hokeji sa každoročne tešia vysokej sledovanosti aj cez smartfóny a počítače.

MS v hokeji 2022 sa uskutočnia vo Fínsku v dátume od 13. do 29. mája 2022. Priame prenosy bude vysielať Jednotka (STV 1), pričom zápasy budete môcť naživo sledovať cez špeciálny web rtvs.sk/ms-v-hokeji-2022/live a to buď cez mobilné zariadenia alebo na počítači. Vysielanie je dostupné pre všetkých používateľov zadarmo v kvalite až 1080p.

Oficiálny web RTVS by mal bohato postačovať na sledovanie hokejových majstrovstiev sveta, avšak treba upozorniť na to, že webová stránka rtvs.sk/ms-v-hokeji-2022/live funguje iba na území Slovenskej republiky. Pokiaľ sa nachádzate v zahraničí, pomôcť môže VPN služba, ktorá ponúka server na Slovensku.

Môžete použiť aj aplikáciu na sledovanie TV vysielania

Ak preferujete alternatívu, môžete použiť niektorú z aplikácií na sledovanie TV. Zopár týchto služieb je dostupných v bezplatnej verzii, resp. ich môžete získať ako benefit k vašej TV službe. Detaily nájdete v samostatnom článku.

Z ponuky bezplatných služieb dávame do pozornosti internetovú televíziu Antik TV. Tá ponúka Vstupný balík s 9 TV kanálmi zadarmo, stačí sa iba zaregistrovať. Súčasťou bezplatnej ponuky je aj Jednotka a Dvojka.

Zápasy slovenskej reprezentácie

Slovenskí hokejisti odohrajú v rámci skupinovej fázy nasledujúce zápasy:

  • 13. máj o 15:20: Francúzsko – Slovensko
  • 14. máj o 19:20: Nemecko – Slovensko
  • 16. máj o 15:20: Kanada – Slovensko
  • 18. máj o 19:20: Švajčiarsko – Slovensko
  • 20. máj o 19:20: Kazachstan – Slovensko
  • 21. máj o 19:20: Taliansko – Slovensko
  • 24. máj o 15:20: Dánsko – Slovensko

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit