Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mobile Industrial Robots udelil ocenenie celkovo ôsmim partnerom v Európe vrátane troch  partnerov z regiónu CEE, ktorými sú český Amtech, poľský ASTOR a rumunský ALFA Test

Mobile Industrial Robots (MiR), medzinárodný líder na trhu autonómnych mobilných robotov (AMR), ocenil 15 spoločností z celého sveta titulmi Excellent Partner a Excellent Partner+ za rok 2021. V regióne strednej a východnej Európy (CEE) získali toto ocenenie traja partneri, medzi ktorými sú český Amtech, poľský ASTOR a rumunský Alfa Test.

Excellent Partner je ocenenie pre spoločnosti, ktoré dosahujú najlepšie predajné výsledky a vyznačujú sa tak špičkovými znalosťami, ako aj vysokou úrovňou kvality služieb zákazníkom. Brnenská spoločnosť Amtech, ktorá pôsobí na českom a slovenskom trhu, bola ako Excellent Partner ocenená po prvýkrát.

„Nedávno sme oznámili rekordné finančné výsledky za rok 2021. V našom regióne predstavoval medziročný nárast takmer 52 % a veľký podiel na tomto úspechu majú partneri. Z roka na rok vidíme obrovský posun v zlepšovaní našich kompetencií v oblasti autonómnych mobilných robotov. Na to nadväzuje rozširovanie nášho portfólia služieb pre zákazníkov a realizáciu stále zložitejších projektov. Veríme, že s takými partnermi na trhu sme schopní poskytnúť jednoduchý a efektívny spôsob robotizácie interných logistických procesov zákazníkom z viacerých a rôznych priemyselných odvetví,“ hovorí Jesper Sonne Thimsen, obchodný riaditeľ pre strednú a východnú Európu, Mobile Industrial Robots.

„V posledných rokoch registrujeme vysoký nárast dopytu po riešeniach na automatizáciu logistiky. A to po riešeniach nielen pre sklady, ale aj pre internú logistiku vo výrobných závodoch. Vďaka úzkej spolupráci a partnerstvu so spoločnosťou MiR máme možnosť takéto riešenia ponúknuť na českom a slovenskom trhu a úspešne implementovať AMR v lokálnych firmách. Pre zákazníkov sme tiež vytvorili DEMO centrum, v ktorom demonštrujeme funkčnosť nadstavbových modulov na integráciu s robotmi MiR v závislosti od potrieb konkrétnej aplikácie. Spoločnosť MiR sa pre nás v priebehu niekoľkých predchádzajúcich rokov stala významným partnerom a toto ocenenie nás veľmi teší,“ uviedol Nikola Hrbek, vedúci obchodného oddelenia spoločnosti Amtech.

Spoločnosť Amtech sa v dňoch 27. a 28. 4. zúčastní on-line veľtrhu MiRGo – Online AMR Expo, ktorýorganizuje Mobile Industrial Robots. Viac než 25 partnerov na on-line platforme predstaví MiRGo riešenie rozširujúce funkčnosť robotov MiR. Viac informácií nájdete na: https://www.mobile-industrial-robots.com/en/global-mirgo-expo/.

Značky: