Môžete si ju stiahnuť do inteligentných televízorov a set-top boxov s týmto operačným systémom.

Orange oznámil, že sprístupnil svoju aplikáciu Orange TV pre zariadenia s platformou Android TV. Podporované sú verzie Android TV 8, 9 a 10.

Aby ste mohli aplikáciu vo vašom televízore či set-top boxe využiť naplno, budete potrebovať aj pripojenie do internetu a aktívne predplatné televízie od Orangeu – niektorú zo služieb Orange TV cez internet, Orange TV Šport, alebo Orange Šport cez SMS. Následne sa môžete prihlásiť do svojho konta a využívať všetky funkcie, ako je sledovanie živého vysielania, archív, videopožičovňa a obľúbené tituly.

Službu Orange TV je možné využívať až na troch zariadeniach súčasne. Operátor odporúča pripojenie do internetu rýchlosťou aspoň 6 Mbps. Aplikáciu Orange TV pre televízory a set-top boxy s Android TV nájdete v obchode Google Play vo vašom zariadení, prípadne si ju môžete poslať do zariadenia priamo z webovej verzie obchodu – aplikáciu nájdete TU.

Pripomeňme, že Orange TV je k dispozícii pre inteligentné televízory od Samsungu a Orange ponúka aj tzv. Orange TV stick, ktorý umožňuje sledovať službu na ľubovoľnej televíznej obrazovke.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Recenzia Orange TV stick: Nový spôsob, ako sledovať televíziu od Orangeu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit