Aplikácia Sygic Car Navigation, ktorá je k dispozícii vo viac ako 200 krajinách a je lokalizovaná do takmer 40 jazykov, a multimediálne systémy spoločnosti Pioneer, ktoré si udržiavajú celosvetové prvenstvo v kategórii informačno-zábavných systémov vozidiel, spájajú sily, aby čo najväčšiemu počtu majiteľov vozidiel umožnili využívať výhody prepojených navigačných riešení ďalšej generácie

Spoločnosť Sygic, ktorá je s viac ako 200 miliónmi používateľov na celom svete lídrom v oblasti navigácie, a spoločnosť Pioneer Electronics, popredný špecialista na audio systémy pre vozidlá, dnes oznámili nadviazanie spolupráce.

Technológia spoločnosti Sygic je k dispozícii pre používateľov smartfónov s operačným systémom iOS aj Android a jej prvotriedna aplikácia Sygic Car Navigation je optimalizovaná pre multimediálne systémy spoločnosti Pioneer s možnosťou prepojenia smartfónu a autorádia AppRadio.

Kompatibilita medzi aplikáciou Sygic a zariadeniami spoločnosti Pioneer umožňuje využívať výhody navigácie v palubnom počítači aj tým vodičom, ktorí si ešte nechcú kupovať nové vozidlo alebo ktorým sa nechce čakať na automobilového výrobcu svojho obľúbeného modelu, kým dobehne aktuálny vývoj. Aplikácia Sygic Car Navigation dokáže komunikovať s multimediálnymi systémami spoločnosti Pioneer a zobrazuje sa priamo na dotykovej obrazovke vozidla.

Vďaka tomu dokážu vodiči využívať pokročilé funkcie navigácie, medzi ktoré patria najnovšie mapy dostupné aj offline s celoživotnými bezplatnými aktualizáciami, dopravné informácie, parkovacie služby, upozornenia na rýchlostné radary, dynamický asistent jazdných pruhov, ceny paliva, milióny bodov záujmu a iné.

Aplikácia Sygic Car Navigation je špeciálne optimalizovaná na spoluprácu so zabudovaným informačno-zábavným systémom vozidla prostredníctvom prepojenia smartfónu a palubného počítača. Vďaka multimediálnym systémom spoločnosti Pioneer môžu vodiči pohodlne ovládať navigačnú aplikáciu priamo na veľkom a prehľadnom displeji palubného počítača. Cieľom tejto technológie je obmedziť potrebu vodiča používať a sledovať mobilné zariadenie počas jazdy.

Spoločnosti Sygic v súčasnosti patrí absolútne prvenstvo na trhu s navigáciami a ich GPS aplikáciu označila spoločnosť BBC za jednu z najúspešnejších aplikácií na svete.

Zdroj: Sygic

Prečítajte si aj:

Sygic Travel sa zmenil na nepoznanie. Pozrite si nový dizajn webu a aplikácie

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.