Apple čaká rušný záver roka.

Milovníci Apple produktov sa môžu tešiť na množstvo nových produktov. Výrobca budúci týždeň predstaví dva nové iPhony (6S a 6S Plus), ktoré by mali priniesť výraznú novinku. Force Touch displej. Ako ho telefón využije, sme spomínali už dávnejšie.

Okrem toho by sme sa mali dočkať vynoveného iPadu, a novej verzie s 13-palcovým displejom. iPad Pro bude určený profesionálom, ale nie je jasné, či stihne už budúcotýždňové predstavenie. Najnovšie správy však hovoria o tom, že Apple takisto pripravuje 21,5-palcový iMac s rozlíšením 4K. Ten by sa mal objaviť na trhu v októbri a je možné, že ho výrobca predstaví počas samostatnej konferencie, spoločne s iPadom Pro.

Budúci týždeň však spoznáme aj novú verziu set-top boxu Apple TV. Ďalšia generácia prinesie podporu hlasového ovládania Siri a aplikácií (možno aj kvôli tomu vznikol nový Twitter účet, venovaný hrám v AppStore) a samozrejme výkonnejší hardvér. Apple TV by sa mal predávať v dvoch verziách, ktoré sa budú odlišovať veľkosťou úložiska. 8 GB model bude stáť 149 dolárov, 16 GB verzia bude o 50 dolárov drahšia.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit