Spoločnosť Apple chce prilákať nových predplatiteľov a zvýšiť ich celkový počet zjednotením predplatného za svoje služby.

Podľa portálu Bloomberg sa spoločnosť Apple zamýšľa nad spojením predplatného za svoje jednotlivé služby. Predplatitelia by tak zrejme mohli dostať aj zľavu, ktorá ich k tomu môže viac motivovať. So zaujímavosťou prišiel portál MacRumors.

Apple údajne dal do zmluvy s vydavateľmi v Apple News+ dodatok, ktorý umožní spojenie viacerých služieb do jedného balíka. Snahou je prilákať viac predplatiteľov, ktorí zároveň ušetria, než keby platili za služby jednotlivo. Aktuálna cena za Apple Music a Apple News+ stojí v Spojených štátoch zhodne 9,99 dolárov za mesiac. Apple TV+ pritom mesačne vychádza na ďalších 4,99 dolára. 

Apple už aktuálne testuje zjednotenie predplatených služieb pre študentov, kde ponúkla bezplatný prístup k Apple TV+, ak už odoberajú Apple Music. Zaujímavosťou je tiež informácia, podľa ktorej dostali pracovníci médií v rámci Apple News+ menej peňazí, než sa pôvodne očakávalo. 

Zdroj náhľadovej fotografie: MacRumors

Zdroj: MacRumors

Prečítajte si aj:

Apple predstavil 16-palcový MacBook Pro: Doteraz najlepší notebook na svete

Značky: