Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Market Locator je samoobslužnou mediálnou agentúrou, ktorá prostredníctvom bežného web rozhrania umožňuje online analyzovať populáciu, zacieliť a vytvoriť vlastnú kampaň na pár klikov.

Inovatívny a pritom jednoduchý prístup k reklame môže teraz využiť každý. Aj menší živnostníci, či stredne veľké firmy si môžu rýchlo získať pozornosť nových zákazníkov billboardom, SMS kampaňou alebo lokálnou radio kampaňou.

Prostredníctvom jednoduchého web rozhrania www.marketlocator.sk si každý, aj bez marketingových skúseností, môže objednať svoj vlastný billboard s vytlačením už od 155 EUR na mesiac a prilákať tak k svojej predajni nových zákazníkov.

Market Locator si môžeme predstaviť ako službu podobnú Google Adwords, avšak vo fyzickom svete, v okolí predajne, pobočky či zaujímavého miesta na mape. Sme radi, že sme zákazníkom rozšírili možnosť oslovovania cieľovej skupiny už nielen cez geo-lokačné SMSky ale aj klasickými billboardami, či LED panelmi,“ skonštatoval Peter Fusek, COO spoločnosti Market Locator SK, s.r.o.

Teraz je ten správny čas na inovatívny a okamžitý spôsob ako zaujať pri (re)štarte každého podnikania – osloviť potenciálnych zákazníkov prechádzajúcich okolo každej prevádzky, navyše za mimoriadne výhodných podmienok aj pre malé reklamné kampane.