Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Horúce a sexy vystúpenie Dary Rolins, krásny rozprávkový muzikál alebo rozprávka v podobe svadobnej výstavy. Nudiť sa rozhodne nebudete. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

 WILD KLEZMER DANCE PARTY

Viete, čo je to klezmerová hudba? YOU SHOULD NOT KNOW FROM IT (LV, F, NL, USA, SWE) je zoskupením tých najlepších klezmerových muzikantov na jednom pódiu. Pôsobia v Berlíne a hrajú tradičnú tanečnú židovskú hudbu a jidiš piesne.

„Ich repertoár je inšpirovaný klezmerovou hudbou z prvej polovice 20. storočia a piesňami hrávanými na svadbách a slávnostiach vo východoeurópskych Židmi obývaných mestečkách a dedinách. Ich hudba je iná, autentická a oslavná,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/WILD_KLEZMER_DANCE_PARTY

Šľahačková princezná

Rozprávka, ktorá sa dobre začína a ešte lepšie skončí! V Šľahačkovom kráľovstve žije Šľahačkový kráľ, Vrabec vševed, tri sudičky a samozrejme, krásna princezná, túžiaca po vydaji a pravej láske, ktorá sa však každú noc mení na roztečenú šľahačku.

„Ľudí potešia nestarnúce melódie Pavla Hammela v nových aranžmánoch, vtipné i dojímavé texty majstra pera Kamila Peteraja a dynamická réžia a choreografia Jána Ďurovčíka,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Slahackova_princezna-91111

Vedľajšie účinky

Sú city len predvídateľnou chemickou reakciou? Poznáme naše vlastné emócie? Provokatívna súčasná hra o ambíciách a etike medicíny a ľudskej odvahe cítiť niečo skutočné.

„V mestskom divadle v Žiline môžete v tejto hre vidieť Jána Dobríka, Ivanu Kubáčkovú, Annu Novákovú a Dávida Uzsáka,“ menuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Vedlajsie_ucinky

Dara Rolins

Sexy diva príde so svojou šou a tanečnicami do Piano Clubu do Trenčína.

„Speváčka sa v Piano Clube ukáže po prvýkrát a bude to spojenie s oldies party,“ približuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Dara_Rolins

Svadobná výstava Event House Žilina

Nechajte sa previesť svadobnými novinkami, aktuálnymi trendmi, prehliadkou svadobných šiat a inšpirujte sa. Výstava je určená nielen pre všetky budúce nevesty a ženíchov, ale každému, kto chce stráviť príjemnú nedeľu v obklopení noviniek zo sveta beauty & fashion.

„Event House je dizajnový industriálny priestor vyhľadávaný pármi, ktoré túžia po originálnej a štýlovej svadbe. Svadobná výstava je perfektná príležitosť na prehliadku priestorov a konzultáciu voľných termínov,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Svadobna_vystava_Event_House_Zilina

 

Značky: