Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ťapákovci, Rasputin, Rozum a cit, ale aj pocta legendárnemu slovenskému pesničkárovi Karolovi Duchoňovi. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Ťapákovci

„Vstávaj, ideme spať!“ – nezabudnuteľná a charakteristická veta z tragikomického príbehu slovenskej rodiny Ťapákovcov zo začiatku 20. storočia. Svojim lenivým, ľahostajným a nezmyselným spôsobom myslenia a konania nám Ťapákovci ukazujú, že za vyše sto rokov sa toho vlastne až tak veľa nezmenilo.

„Hrajú skvelí herci ako Marek Majeský, Danica Jurčová, Andrea Karnasová či Majo Labuda mladší. Ťapákovci sa hrajú sa od 10. marca do 30. apríla v mestách Rimavská Sobota, Poprad, Topoľčany, Liptovský Mikuláš, Bratislava, Prievidza, Zlaté Moravce a Nitra,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Tapakovci-140023

  1. RASPUTIN

Pôvodný slovenský muzikál zachytávajúci dramatické momenty zo života najpodivuhodnejšieho muža ruských dejín, ktoré zmenili beh sveta.

„V réžii výnimočného Jána Ďurovčíka si môžete tento muzikál vychutnať v podaní Patrika Vyskočila či Dáriusa Kočiho ako Rasputina alebo Kataríny Hasprovej či Mirky Partlovej ako cárovnej,“ približuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/RASPUTIN

  1. Rozum a cit

Do rozumnej Elinor Dashwoodovej sa zahľadí bohatý a láskavý Edward a ona sa snaží utajiť svoj cit pred matkou i sestrami. O jej sestru, citlivú Marianne prejaví záujem plukovník Brandon. Ktorá z týchto dvoch lások bude naplnená? Zvíťazí rozum alebo cit?

„Divadelná adaptácia slávneho románu, veľkolepá scénická freska o láske a spoločenských konvenciách,“ dopĺňa Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/ROZUM_A_CIT

  1. The Duchon´s

Pocta legendárnemu slovenskému spevákovi. Hudobno-tanečná divadelná šou, kde zaznejú nesmrteľné hity interpretované Karolom Duchoňom v novom šate.

„V podaní špičkových mladých slovenských umelcov na čele s Patrikom Vyskočilom, v aranžmánoch Antona Popoviča to bude určite zážitok,“ myslí si Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/The_Duchons

  1. Lenka Filipová- Oppidum tour 2019

Výnimočná pesničkárka a gitaristka Lenka Filipová sa na jar 2019 vydáva na Oppidum Tour k svojmu novému rovnomennému albumu.

„V rámci turné zavíta do miest na Slovensku aj v Českej republike. Na pódiu nebudú chýbať Lenkini obľúbení hudobní hostia, vrátane virtuózneho hráča na keltskú harfu Seana Barryho, s ktorým spolupracovala na celom albume,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/LENKA_FILIPOVA_Oppidum_tour_2019

Značky: