Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už v utorok to v Eurovea vypukne poriadnou módnou nádielkou, čaká vás jedinečné hudobné prekvapenie, ale aj príbeh jednoduchého dievčaťa s výnimočnými schopnosťami. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Novoročný koncert pod pyramídou BHS

Novoročný koncert, výber melódií z operiet Gejzu Dusíka z obdobia 30.- 40. rokov minulého storočia v podaní orchestra Bratislava Hot Serenaders a jeho sólistov.

„Koncert je v rámci 60. ročníka Prešovskej hudobnej jari,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal, ktorá predáva na podujatie vstupenky.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Novorocny-koncert-pod-pyramidou-BHS

  1. Eurovea fashion forward

Od utorka 9. apríla do piatku 12. apríla môžu milovníci módy zažiť v Bratislave rovnakú atmosféru ako na svetových „fashion weeks“. V historickej budove Skladu 7 pri EUROVEA budú verejnosti opäť predstavené najnovšie kolekcie jar/leto svetových značiek zastúpených v EUROVEA.

„Počas 4 dní bude možné vidieť na móle tiež tvorbu viacerých začínajúcich, ale aj etablovaných slovenských módnych návrhárov. Aj tentoraz budú modely počas EFF predvádzať finalistky tohtoročnej Miss Slovensko,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/EUROVEA_FASHION_FORWARD

  1. Paprikáscsirke- Kura na paprike

Hudobná veselohra z Budapešti.

„Od 8. apríla do 27. mája sa s týmto predstavením predstavia v štyroch slovenských mestách. V Nových Zámkoch, Bratislave, Galante a Komárne. Veselohra je uvádzaná v maďarčine,“ upresňuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Paprikascsirke-Kura-na-paprike

  1. Vivaldianno- Reloaded 2019

Na české a slovenské pódiá sa vracia veľkolepé hudobné predstavenie, ktoré ohromilo tisícky divákov po celom svete. S novým špičkovým obsadením, v úplne novom dych berúcom poňatí. Nechajte sa vtiahnuť do strhujúceho tajuplného príbehu veľkého hudobníka a zažite Vivaldianno.

„Emóciami a modernými technológiami nabitý zážitok ambiciózne prekonáva pôvodný úspešný projekt hudobníka a skladateľa Michala Dvořáka. Vivaldianno verzia 2019 tak ašpiruje na jeden z kultúrnych zážitkov roka,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/VIVALDIANNO_RELOADED_2019

  1. Mária Terézia

Pôvodný slovenský muzikál o panovníčke, ktorá ovplyvnila chod dejín v našom stredoeurópskom priestore a bola nositeľkou hodnôt, na ktorých stojí dnešná Európa. Bola mocnou političkou medzi mužmi-panovníkmi, ale aj ľúbiacou a zraniteľnou ženou medzi mužmi-slabochmi.

„Muzikál prináša príbeh dvoch výnimočných žien – Márie Terézie a jednoduchého dievčaťa, ktoré pre jej výnimočné schopnosti chcú odsúdiť a upáliť,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/MARIA-TEREZIA

Značky: