Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výnimočná pesničkárka Lenka Filipová, famózny Cirque du Soleil a ich Avatar, ale aj divadelný fenomén Mamma Mia. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Lenka Filipová- Oppidum tour 2019

Výnimočná pesničkárka a gitaristka Lenka Filipová sa na jar 2019 vydáva na Oppidum Tour k svojmu novému rovnomennému albumu. V rámci turné zavíta do miest na Slovensku aj v Českej republike.

„Na pódiu nebudú chýbať Lenkini obľúbení hudobní hostia, vrátane virtuózneho hráča na keltskú harfu Seana Barryho, s ktorým spolupracovala na celom albume,“ približuje Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal, ktorá predáva vstupenky na jej koncert.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/LENKA_FILIPOVA_Oppidum_tour_2019

  1. CIRQUE DU SOLEIL- TORUK AVATAR

Svetoznáme zoskupenie Cirque du Soleil po obrovskom úspechu u slovenského publika opäť prichádza do Bratislavy už so svojou piatou šou. Slovenskí diváci sa spolu s artistami unikátneho Cirque du Soleil ocitnú na dych vyrážajúcej planéte Pandora a prežijú tak príbeh Na’vijčanov odohrávajúci sa tisícky rokov pred udalosťami zachytenými vo filme AVATAR od Jamesa Camerona.

„Históriu, ktorá sa udiala predtým než prvý človek vkročil na Pandoru slovenskému publiku Cirque du Soleil ponúkne počas siedmich predstavení na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave od 28. februára do 3. marca 2019,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/CIRQUE_DU_SOLEIL_TORUK_AVATAR

  1. Venuša v kožuchu

Román Leopolda von Sacher-Masocha Venuša v kožuchu (1870) vyvolal v čase svojho publikovania obrovský škandál. Urodzenú vdovu a osamelého šľachtica v prostredí aristokratických kúpeľov spúta neobvyklá vášeň pohybujúca sa na hranici spoločensky prípustného sexuálneho správania.

„V hre sa predstavia skvelí herci Diana Mórová a Tomáš Maštalír. Určite sa máte, na čo tešiť,“ odporúča Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Venusa_v_kozuch

  1. Lord of the Dance Dangerous Games

Famózni a bezkonkurenční Lord of the Dance sa vracajú na Slovensko, aby opäť uchvátili naše publikum. Pri poslednom turné v roku 2017 sa im nadšení diváci odmenili doposiaľ rekordnou návštevnosťou!

„Celkom nové tanečné čísla, dokonalé vizuálne technológie, zvuk, svetelné efekty, prekrásne kostýmy, nová hudba skladateľa Gerarda Fahyho a 40 najtalentovanejších mladých umelcov z celého sveta pod priamou režisérskou taktovkou tanečného génia Michaela Flatleyho – to sú Dangerous Games,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/LORD_OF_THE_DANCE_DANGEROUS_GAMES

  1. Mamma Mia! Turné 2019

Muzikál MAMMA MIA! predstavuje celosvetový divadelný fenomén a obrovský divácky úspech.

„Každý deň sa po celej zemeguli odohrá minimálne sedem predstavení – a to najmenej na troch kontinentoch. MAMMA MIA! obsahuje všetky nesmrteľné hudobné hity skupiny ABBA, ktoré sú umne prepojené s dojímavým a vtipným dejom,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/MAMMA_MIA_Turne_2019

Značky: