Odolný telefón, ktorý nie je smartfón ale klasický telefón s tlačidlami.

Do rodiny odolných telefónov so špeciálnym operačným systémom prichádza CAT B35. Má operačný systém Kai OS 2.5 (podobne ako Nokia 8110).

Klasický tlačidlový telefón s ovládaním vhodným aj pre rukavice. Vďaka použitému operačnému systému má smartfón možnosť použiť aplikácie sociálnych sietí. Využíva 4G VoLTE, VoWiFi a 2,4 GHz Wi-Fi siete.

Displej má uhlopriečku 2,4 GHz a rozlíšenie 320 × 240 px. Kapacita RAM je 512 MB, 4 GB úložný priestor a možnosť rozšírenia o pamäťovú kartu. Batéria s kapacitou 2300 mAh sa bude nabíjať cez microUSB port.

Všetky porty, vrátane audio portu sú chránené gumovým krytom. Na prednej hrane je LED dióda vo funkcii baterky. Dá sa zapnúť predvoľbou priamo z ovládacieho tlačidla pod displejom.

Štandardná odporúčaná cena bude 109 EUR. Takisto je ohlásená dostupnosť u všetkých operátorov. Cena by v tomto prípade mala byť 1 EUR.

Prieskum trhu medzi zákazníkmi smartfónov CAT.

  • 75 % zákazníkov chcelo lepšie svetlo vo funkcii baterky.
  • 65 % chcelo meranie vzdialenosti
  • 44 % by ocenilo detekciu prchavých látok priamo v mobile.

CAT smartfóny využívajú pracovníci záchranných a obranných zložiek, tiež aj pracovníci v stavebníctve a poľnohospodárstve. Je zaujímavé, že zákazníci tohto segmentu vyžadujú hrubý a ťažký smartfón. Neprekvapí, že 98 % percent zákazníkov sú muži. Zväčša nad 30 rokov.

Nechcú tenký telefón, ktorému by neverili. Vyžadujú skutočne odolný dizajn. CAT S61 je najnovší smartfón. Prečítajte si naše predstavenie, kde uvidíte, ako jeho najnovšie funkcie, vrátane termo kamery fungujú. Na trhu je s Android O, výrobca garantuje aktualizáciu na Android P.

Prečítajte si aj:

CAT S31 – ideálny smartfón do prírody

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.

Komentáre sú uzavreté