Ruský Caviar nezaháľa a pripravuje stále nové a nové špeciálne edície iPhonov. Teraz sa inšpiroval osobnosťami ako Mike Tyson a Marilyn Monroe.

Známa dizajnérska spoločnosť Caviar predstavuje ďalšie zaujímavé produkty. Tentokrát dizajnéri vdýchli do iPhone 11 Pro dušu legendárnych osobností. Zaujímavú novinku uverejnil portál GSMArena.

Verzia Iron Mike sa vzťahuje na bývalého profesionálneho amerického boxera s menom Mike Tyson. Caviar pripravil len 50 kusov špeciálnej edície, ktorej počet kusov zodpovedá víťazstvám tohto velikána. Zadnú stranu tvorí titánový reliéf, ktorý smartfónu dodáva zvláštnu dynamiku.

Zároveň dostane majiteľ tohto smartfóna aj kúsok športového odevu samotného Tysona, ktorý je umiestnený pod ochranným sklom. Najlacnejší iPhone 11 Pro Iron Mike s pamäťou 256 GB vychádza v prepočte na približne 5250 eur. K dispozícii je tiež verzia s pamäťou 512 GB a takisto možnosť výberu iPhone 11 Pro Max.

Edícia iPhone 11 Pro Marilyn Monroe je z hľadiska materiálov podobná. Jedná sa o titán, ktorý je doplnený ozdobami čiernej čipky a červenými perami. Základná verzia iPhone 11 Pro s pamäťou 64 GB vychádza v prepočte na 4580 eur.

Tieto dve verzie od spoločnosti Caviar prichádzajú ako pokračovanie radov Ali & Frazier Gold, edíciou Jobs a Beatles Gold. Špeciálne si Caviar pripravil aj Credo Christmas Star Diamond iPhone 11 Pro s cenou astronomických takmer 117 tisíc eur.

Zdroj náhľadovej fotografie: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Caviar sa opäť predviedol: Predstavil nové Airpods Pro zo zlata s rekordnou cenou

Značky: