Doplnené 30. 9.: Xbox zóna v Telekom Centre Eurovea je oficiálne otvorená.

Pôvodný článok 29. 9.: Prídu aj youtuberi Selassie a Asimister.

Telekom a Microsoft predstavili v piatok 30. septembra 2016 exkluzívnu Xbox zónu v Telekom Centre Eurovea. Nafotili sme ju pre vás.

Xbox zóna v Telekom predajni v Eurovei bude oficiálne otvorená od 30. septembra

Xbox zóna v Telekom predajni v Eurovei bude oficiálne otvorená od 30. septembra

Najväčším lákadlom je jednoznačne nová hra Forza Horizon 3 v originálnom kresle Playseat Forza Motorsport. Sedenie v tomto kresle a hranie na volante Logitech predstavuje úplne iný zážitok, ako keď hru hráte doma na gauči pomocou klasického gamepadu. Milovníkom virtuálneho jazdenia odporúčame predajňu navštíviť a vyskúšať si to na vlastnej koži.

Telekom a Microsoft si  na 30. 9. pripravili exkluzívnu ponuku. V limitovanej akcii si môžete kúpiť konzolu Xbox One 500 GB s hrou The Lego Movie za doteraz bezkonkurenčnú cenu 199 €.

Súčasťou otvorenia predajne je predaj 500 GB verzie konzoly Xbox One za 199 eur

Súčasťou otvorenia Xbox zóny v predajni Telekomu bude limitovaný predaj 500 GB verzie konzoly Xbox One za 199 eur

Návštevníci nákupného centra Eurovea sa 30. 9. môžu zahrať na Xboxoch nielen v Telekom Centre, ale taktiež vo vyše dvadsiatich kioskoch v celej Eurovei.

Hlavným bodom otváracieho programu sú známi youtuberi Selassie a Asimister – návštevníci si môžu zahrať v ich tímoch v čase od 16:00 do 18:00 a vyhrať zaujímavé ceny.

Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 v kresle Playseat Forza Motorsport je zážitkom

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit