Dobrý nápad, najmä ak sa nechcete „bezcieľne“ potulovať cez zoo.

Navigovať sa v Zoo? Tak nejak to zvládnete zo smerových tabúľ priamo na mieste. Nájsť ale antilopu, vlka alebo medveďa, nemusí byť také jednoduché. A to ani v prípade, že máte zodpovedanú hlavnú otázku. Či tam také zviera vôbec je.

Aplikácia Navizoo vás bude navigovať po slovenských, českých ale aj maďarských zoologických záhradách. Aktuálne aplikácia pokrýva všetky zoo v SR a ČR. Na mape sa zobrazí ZOO s atrakciami, ktoré v nej nájdete. Na rozdiel od bežných máp vidíte jednotlivé zvieratá, vašu polohu a to ako sú od vás vzdialené.

Okrem toho sú na mape dôležité body ako reštaurácie, detské ihrisko, teráriá alebo napríklad WC. Cieľom startupu je prehĺbiť zážitok z návštevy zoologickej záhrady a spríjemniť čas strávený s rodinou a priateľmi. Aplikácia sa nesnaží odpútať návštevníkov od reality a pritiahnuť ich opäť k obrazovke smartfónu. Má byť vnímaná aj ako pomôcka na ušetrenie času.

Aplikácia funguje v režime Premium prvých 30 minút. Potom je na používateľovi, či si zakúpi úplnú verziu. Mesačná verzia stojí 1,09 EUR. Predplatenie aplikácie na jeden rok stojí 2,29 EUR. V budúcnosti bude aplikácia podporovať ďalšie zoologické záhrady a jej oblasť pôsobenia sa bude rozširovať.

Stiahnite si:

Google Play
App Store

Prečítajte si aj:

Upravujeme fotky na telefóne a v počítači. Zn. zadarmo

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.