Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ČSOB pokračuje v implementácii treťostranových riešení do svojej mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking. V spolupráci so spoločnosťou Zoznam.sk integrovala priamo do prostredia svojej aplikácie prehľad spravodajstva z webu bleskovky.sk. Klienti a klientky vďaka tomu získavajú na jednom mieste nielen prehľad vo svojich financiách, ale aj o dianí na Slovensku a vo svete.

„Bleskovky sú ďalšou službou ČSOB na podporu našej stratégie poskytovať klientom aj služby nad rámec bankovníctva a poisťovníctva, tzv. beyond banking. Jej cieľom je priniesť na jednom mieste riešenie pre široké spektrum potrieb našich klientov. A to práve v prostredí našej mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking, ktorá už zďaleka nie je len banková. Chceme v nej postupe prinášať riešenia, ktoré sú súčasťou bežného denného cyklu zákazníkov. Ráno si v aplikácii vybavia potrebné platby, cestou do práce alebo školy si cez tú istú aplikáciu kúpia lístok na verejnú dopravu. Cestu v dopravnom prostriedku môžu využiť na čítanie prehľadu udalostí práve vďaka tejto spolupráci s Bleskovkami. A stále mu na to stačí jedna a tá istá aplikácia,” vysvetľuje Branislav Straka, člen predstavenstva ČSOB zodpovedný za bankové inovácie, produkty a procesy.

Prehľad správ si klienti môžu pozrieť veľmi jednoducho. Stačí si otvoriť aplikáciu ČSOB Smartbanking a v spodnej lište kliknúť na záložku SmartSlužby+. Typ spravodajstva si môžu filtrovať podľa vlastných preferencií a tém, ktoré ich zaujímajú. A to bez štandardných reklamných odkazov, ktoré sú pri sledovaní spravodajstva v prostredí aplikácie automatický vypnuté.

Prehľad správ nie je prvým treťostranovým riešením, ktoré ČSOB svojim klientom prináša. V závere minulého roka implementovala priamo do aplikácie ČSOB SmartBanking možnosť nákupu cestovných lístkov na verejnú dopravu v Bratislavskom kraji, s cieľom podpory ekologickejšej formy mobility. Dosiaľ si takto klienti kúpili už 41.000 lístkov.

Značky: