Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ČSOB Poisťovňa si pripísala ďalší úspech.

V prestížnom hodnotení týždenníka Trend štvrtý raz po sebe obhájila prvenstvo a odniesla si titul Poisťovňa roka 2016. V súťaži sa oceňujú spoločnosti a podnikatelia za mimoriadne podnikateľské úspechy.

„To, že sme po štvrtýkrát prvou poisťovňou, je obrovským uznaním našej práce. Zároveň je to ale aj veľký záväzok do budúcnosti. Som veľmi hrdý na tím mojich kolegov v ČSOB Poisťovni, pretože toto ocenenie je významným uznaním ich náročnej a usilovnej práce. Zároveň platí, že žiadny úspech nie je možný bez dobrých partnerov. Aj tento výsledok je odrazom výbornej spolupráce s kolegami z ČSOB Banky, ČSOB Leasingu a z ČSOB Stavebnej sporiteľne. Aj to totiž robí našu ponukou pre klientov unikátnou a komplexnou. Ľudský faktor v digitálnom svete zastupuje sieť našich viazaných agentov, ktorí majú zásluhu na našom úspechu. V neposlednom rade k nemu prispela aj intenzívnejšia spolupráca s renomovanými maklérskymi spoločnosťami,“ uviedol Martin Daller, generálny riaditeľ ČSOB Poisťovne.

ČSOB Poisťovňa sa podľa hodnotenia týždenníka Trend stala Poisťovňou roka už štvrtýkrát po sebe. V prvej trojke rebríčka TREND TOP Poisťovňa roka sa však objavila v posledných piatich rokoch po piaty raz. V roku 2012 sa umiestnila na bronzovej priečke.

ČSOB Poisťovňa si odniesla v uplynulých dňoch ešte jedno prvenstvo. Koncom októbra získala ocenenie Hermes Komunikátor roka 2016. Verejnosť ju v hlasovaní označila za najlepšie komunikujúcu spoločnosť v kategórii poisťovníctvo.

Značky: