Tak, už poznáme termín uvedenia Galaxy S7 na trh, vieme, že pred oficiálnym uvedením Samsung vyrobí 5 miliónov nových telefónov, aby ich mohol ihneď začať predávať, po jeho oznámení. Určite o ňom budeme veľa počuť na výstave MWC v Barcelone, kde bude naša redakcia osobne zastúpená.

galaxy-s7-metallic_nowatTeraz prichádzajú ďalšie správy o tejto novej vlajkovej lodi. Galaxy S7 bude v dvoch veľkostiach s 5,2 a 5,5 palcovým displejom. Displej bude zakrivený na oboch stranách, pričom zakrivené plochy displeja nájdu ďalšie softvérové vylepšenia. Pribudne možnosť ovládania telefónu silou prítlaku prsta na displej. Procesorom má byť pre USA a Čínu nasledovník Qualcomm Snapdragon 820, pre Európu do bude novo ohlásený Samsung Exynos 8890. Oba modely by mali mať zatiaľ najvyššie rozlíšenie zadnej kamery zo všetkých Samsung telefónov. Bolo by prekvapením, keby Samsung do nového modelu nezakomponoval port USB C a priamo po vybalení z krabice bude na Galaxy S7 operačný systém Android Marshmallow. Dizajnovo sa Galaxy S7 nemá dramaticky odlišovať od Galaxy S6. Sú náznaky, že nová vlajková loď by mala byť o niečo lacnejšia ako doterajšie modely od firmy Samsung.

Zatiaľ nie sú známe informácie o podpore pamäťovej karty ani o tom, že by mal mať Galaxy S7 vymeniteľnú batériu. Situáciu podrobne sledujeme a informácie vám prinesieme.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.