Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

DIGI Slovakia si v tomto období pripravila niekoľko prekvapení pre nových aj verných zákazníkov. Od mája 2020 prichádza na trh s veľkou novinkou – spúšťa televíznu službu bez viazanosti. Ponúkne zákazníkom neviazanosť so 100% bonusom na satelit a inštaláciu za stále nezmenenú cenu.

Diváci môžu aj naďalej využiť obľúbenú doplnkovú službu TV Archív, rozšírenú ponuku programov v balíku Premium či cenovo výhodný balík televízie a internetu. DIGI zároveň prináša benefit aktivácie programov HBO na mesiac ako darček pre všetkých zákazníkov.

TELEVÍZNA ZÁBAVA BEZ VIAZANOSTI

DIGI Slovakia prináša televíznu službu bez viazanosti. „V aktuálnej situácii sme pristúpili k pro-zákazníckemu kroku, ktorý sme už dlhšiu dobu zvažovali. Všetky nové služby budú po novom bez mesačnej viazanosti na satelitnej aj káblovej televízii. Sme presvedčení, že ponúkame kvalitné služby za výhodné ceny a odstránenie viazanosti pre zákazníkov je krok vpred.“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja.

DIGI ponúka klientom aj 100% bonus na inštaláciu a satelit. Pri jeho plnom využití zákazník za inštaláciu nič neplatí.  Cena balíkov ostáva nezmenená a na celom území Slovenska si tak zákazníci môžu vychutnať bohatú ponuku TV programov za výhodnú cenu už od 9,60 Eur mesačne.

Všetky informácie o novej neviazanej službe sú dostupné na  www.digislovakia.sk/televiziabezviazanosti 

HBO PRE VŠETKÝCH AKO DARČEK

V aktuálnej kampani DIGI nezabúda na nových ani existujúcich zákazníkov. Spoločnosť si pre všetkých pripravila HBO na mesiac ako darček. Rozšírený svet rozprávok, nových seriálov či filmov si tak v tomto období môžu vychutnať všetci. Aktivovať si ho zákazníci môžu jednoducho vo svojom eKonte.

DOPLNKOVÉ SLUŽBY

Diváci majú k dispozícií obľúbenú doplnkovú službu TV Archív, ktorá umožňuje sledovať program, ktorý už bol odvysielaný a to až 7 dní dozadu. Návrat najlepšieho svetového futbalu na obrazovky DIGI Sportu si môžu vychutnať na televíznej obrazovke alebo cez aplikáciu DIGI GO. Viac informácií sa nachádza na https://digigo.digislovakia.sk/

Značky: