Pocket 2 je malý mechanický stabilizátor s integrovanou 4K kamerou.

Nový Pocket 2 sa vyznačuje rovnakým kompaktným dizajnom a konštrukciou ako jeho predchodca. Stabilizovaná konštrukcia umožňuje nahrávanie kvalitného videa a aj fotografií. Teraz však obsahuje väčší 64 Mpx senzor, ktorý dokáže zaznamenávať fotografie v rozlíšení 16 Mpx, alebo v plnom rozlíšení 64 Mpx. Zabezpečené je 8-násobné priblíženie v režime pri 64 Mpx, alebo 4-násobné bezstratové v 16 Mpx režime. Vylepšené bolo aj automatické zaostrovanie.

Pocket 2 dokáže nahrávať video v rozlíšení 4K pri 60fps. Ukladané je rýchlosťou 100 Mb/s, aby bol obraz čistejší a menej komprimovaný. Fotoaparát podporuje snímanie v HDR. Režim videa ťaží predovšetkým z prepracovaného systému automatického zaostrovania. DJI taktiež výrazne vylepšilo zvuk. Pocket 2 má okolo seba umiestnené štyri mikrofóny na nahrávanie stereo zvuku. Softvér automaticky upravuje zvuk podľa toho, kam smeruje fotoaparát. Pocket 2 tiež podporuje zvukové priblíženie, ktoré pri priblížení zúži zaznamenávané zvukové pole.

Pocket 2 prichádza s profesionálnym režimom, funkciou sledovania objektu ActiveTrack 3.0, 8× spomaleným záznamom pri 1080p, funkciou timelapse, hyperlapse a motionlapse, panorámou, živým vysielaním na Facebook, YouTube alebo RTMP, a Story režimom.

DJI Pocket 2

Zdroj: DJI

Novinka od DJI podporuje aj nové príslušenstvo ako napríklad nové nabíjacie puzdra, súpravy bezdrôtových mikrofónov, vodotesné ochranné puzdro, menšie ovládacie koliesko, predlžovaciu tyč, širokouhlý objektív, bezdrôtový modul a držiak pre smartfón. Základňa je odnímateľná a umožňuje pripojiť modulárne príslušenstvo, ako je základňa na pripevnenie mikro statívu, rukoväť typu Do-It-All so základňou statívu, Wi-Fi a Bluetooth modul, reproduktor, 3,5 mm zvukový konektor a bezdrôtový mikrofónový prijímač.

Cena základného setu DJI Pocket 2 je 369 eur. Za cenu 509 eur je dostupná sada Creator Combo, ktorá obsahuje Mini Control Stick, statívový bajonet (1/4”), širokouhlý objektív, bezdrôtový mikrofón + ochranu proti vetru, rukoväť typu všetko v jednom a mikro statív. Pocket 2 je dispozícii od dnešného dňa na stránke store.dji.com a u autorizovaných maloobchodných predajcov.

Porovnanie so starším modelom si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Zdroj: DJI

Prečítajte si aj:

Recenzia DJI Osmo Pocket + Expansion Kit: Najmenšia stabilizovaná 4K kamera

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.