Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Travel-tech spoločnosť Kiwi.com vymenovala do pozície riaditeľky právneho oddelenia Mitzi Berberi.

Berberi prináša do Kiwi.com bohaté skúsenosti – predtým totiž pracovala ako právna riaditeľka pre región západnej a južnej Európy v spoločnosti Uber a pôsobila aj na pozícii zástupkyne hlavného právnika v spoločnosti Fox Networks pre Európu a Afriku.

„Mám z príchodu Mitzi veľkú radosť, obzvlášť v čase, keď opäť strmo rastieme. V Kiwi.com využívame technológie a inovácie tak, aby mal z toho prospech práve zákazník. Mitzi má cenné skúsenosti a preukázateľné výsledky práve v oblastiach s disrupciami na zákazníckej strane a v situáciách, keď inovácie predbiehajú legislatívu,“ komentuje príchod posily Oliver Dlouhý, spoluzakladateľ a riaditeľ Kiwi.com.

„Je pre mňa cťou stať sa súčasťou Oliverovho exekutívneho tímu a podieľať sa na úspechu spoločnosti, ktorá si zakladá na ľuďoch, pokroku a snahe sprístupniť cestovanie všetkým,“ povedala Mitzi Berberi, nová riaditeľka právneho oddelenia v Kiwi.com.

V minulosti bola Berberi vedúcou právneho oddelenia a obchodných záležitostí pre Spojené kráľovstvo, Francúzsko a Afriku vo Fox International Channels, rovnakú pozíciu vykonávala tiež v mediálnej spoločnosti Banijay Group.

Značky: