Posledný smartfón Honor 9 ukázal, že aj lacnejšia značka má čo ponúknuť.

Honor V10, ktorý má byť predstavený v Číne 28.novembra bude v tomto trende pokračovať. Uvedenie na medzinárodných trhoch má byť v Londýne a to 5. decembra. Bezokrajový displej by sa presunul aj do segmentu lacnejších smartfónov. Honor si práve na najlepšom pomere cena / technické parametre zakladá. K tomu pridáva vždy kvalitnú konštrukciu a materiály.

Preto by V10-tka mohla priniesť super displej so zaobleným sklon 2.5D. Podľa uniknutého obrázka to vyzerá aj na zaoblený displej, minimálne čo sa týka rokov. Zaoblenie v podobe Samsungu S8 to pravdepodobne nebude. Skôr odhadujeme, že sa Honor 10 vyberie cestou LG V30. tento smartfón má totiž displej v tvare obdĺžnika so zaoblenými hranami.

Tento obrázok pochádza z webovej stránky Weibo a displej by mal mať pomer 18:9, presne tak ako pri spomínanom LG V30.

Bude mať dva fotoaparáty na zadnej strane s rozlíšením 16 a 20 Mpx a vpredu má byť 13 Mpx fotoaparát. Smartfón bude mať funkciu rýchleho nabíjania a batériu s kapacitou 3750 mAh. Kapacita RAM by mala byť 6 GB a na výber bude medzi 65 a 128 GB verziou. Zároveň by sa mal dostať na trhu s Android 8 Oreo a teda aj nadstavbou EMUI 8.0

Prečítajte si aj:

Recenzia Honor Band 3: Náramok, s ktorým sme spali, cvičili, aj sa poriadne nachodili

Zdroj: TechSpot

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.