Okrem toho vyzerá veľmi dobre.

Značka Endorfy nás dokázala neraz prekvapiť produktami, ktoré sú nielen štýlové, ale aj kvalitné. Pokiaľ k tomu všetkému pripočítame aj skvelý pomer cena/výkon, tak pri výbere príslušenstva pre hráčov trafíte vždy do čierneho. V jej ponuke nájdete nielen kvalitné klávesnice alebo slúchadlá, ale aj hráčske stoly. Do redakcie sa nám najnovšie dostal výškovo nastaviteľný elektrický stôl pre hráčov, ktorý vyzerá skutočne veľmi dobre.

Už pri otváraní krabice som ocenil precízne zabalenie každého komponentu, čiže máte istotu, že stôl ku vám dorazí nepoškodený. Hoci jeho zmontovanie trvá niekoľko desiatok minút, tak chválim detailné označenie každého dielu alebo spojovacieho materiálu, čiže aj návod sa čítal ukážkovo ľahko. Počas skladania prebehlo všetko bez akýchkoľvek problémov.

Endorfy Atlas L Electric: Stôl, ktorý sa vám prispôsobíZdroj: TOUCHIT

Atlas L Electric možno definovať ako ľahko nastaviteľný a pohodlný. Po správnom zmontovaní je všetko pripravené k okamžitému používaniu, čiže stačí už iba prisunúť stoličku alebo herné kreslo, a stôl môžete začať okamžite používať.

Chválim aj veľmi dobrú ergonómiu, čiže nehrozí, že by ste kolenami udierali o pult, alebo nebodaj by ste nedosiahli na klávesnicu. Stôl je veľmi dômyselne vybavený aj odkladacím priestorom na adaptéry, slúchadlá či káble, pričom tie sú vďaka otvorom priamo v pracovnej doske nenápadne vyvedené na jej vrchnú časť.

Endorfy Atlas L Electric: Stôl, ktorý sa vám prispôsobíZdroj: TOUCHIT

Pracovná doska stola Endorfy Atlas L je delená na tri časti, z ktorých dve krajné majú karbónovú textúru. Hlavnou výhodou stola je možnosť rýchlej zmeny pracovnej výšky pomocou elektrického zdviháka s digitálnym panelom. Vďaka tejto výbave je možné zvoliť výšku v rozmedzí od 72 cm do 120 cm.

Aktuálna výška je zobrazená na malom displeji, ktorý je súčasťou ovládacieho panela. V jeho ľavej časti sú tlačidlá pre posun smerom nahor a nadol, pričom napravo tlačidlá na uloženie používateľky definovanej výšky pracovnej dosky.

Stôl Atlas L je dostatočne široký aj hlboký, čím je taktiež zaistené, že na neho môžete uložiť všetko, čo potrebujete. Jeho rozmery sú 150 × 78 cm, čiže aj on sa určite zmestí na akékoľvek miesto doma alebo v kancelárii. S nosnosťou až 80 kg sa taktiež nemusíte obmedzovať a rozmýšľať, čo na neho položíte.

Ako so spomínal vyššie, tak elektrický zdvih je rozhodne najväčšou výhodou stola od Endorfy. Iba jednoduchým stlačením tlačidla nastavíte jeho výšku, čo je praktické pri sedavej práci, pri ktorej sa chcete niekoľkokrát denne nachvíľu postaviť a zároveň nerušene pokračovať v práci alebo hraní.

Už na začiatku článku som vyzdvihol skvelý pomer cena/výkon, ktorý ponúkajú produkty od Endorfy. Herný stôl Atlas L Electric je taktiež jasným dôkazom, že táto značka dokáže vyrábať cenovo dostupné a zároveň hodnotné produkty. Cena tohto stola sa na Slovensku pohybuje na úrovni 390 eur. Zakúpiť ho môžete napríklad na e-shope Alza.sk.

Zapožičal: Endorfy

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.