Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chladné počasie viac a sivé dni „nahrávajú“ myšlienke zababušiť sa o deky a nahlásiť home office. Pre spestrenie pracovných aktivít Trust predstavil dva rady farebných myší, ktoré vám spríjemnia aspoň chvíle strávené pri počítači.

Veselé a tiché

Či už pracujete z domu alebo v kancelárii, určite oceníte aspoň o jeden rušivý faktor menej. Rad myší Trust Silent-click Sketch je vybavený redukciou hlasitosti až o 90% oproti bežným myšiam. Namiesto štandardného kolieska na scrollovanie sa vracajú k dnes už „retro“ modelu – guličke. Myši Sketch majú obojstranný dizajn, sú teda určené pre ľavákov aj pravákov. Myš je bezdrôtová a k svojmu zariadeniu ju pripojíte cez USB konektor s dosahom 15 m.

Odporúčaná maloobchodná cena Sketch 15,90 eur

Volanie divočiny

Yvi Animal print je rad myší, ktoré tiež vynikajú farebnosťou. V troch farebných kombináciách ponúka vzor pávích pier, tropickú verziu s tukanom či modrú s papagájom. Myš má obojstranné využitie (pravá / ľavá), tlačidlo pre nastavenie citlivosti aj gumový poťah pre pevný úchop. Pomocou USB konektora ju na vzdialenosť 8m môžete prepojiť s ľubovoľným zariadením.

Odporúčaná maloobchodná cena Yvi Animal print 11,90 eur

Trust myslí na ekológiu

Myši Yvi značky Trust sú vo svete veľmi obľúbené. Trust ich ročne predá až 600 000 ks vo viac ako 30 krajinách sveta. Po novom sa u Yvi zmenilo balenie z klasického plastového na papierový blister. Ročne tak dôjde k úspore až 7 000 kg plastu pri výrobe obalov na tento  obľúbený rad.

Značky: