Spoločnosť Fitbit prinesie do modelového radu Charge vítané osvieženie dizajnu.

Rendery, ktoré naznačujú výrazný redizajn fitnes náramku Charge 5, pochádzajú od leakera Evana Blassa. Je zrejmé, že náramok sa podobá na luxusnejšiu verziu Fitbit Luxe. Ostré hrany staršieho Charge 4 sú nahradené jemnejšími líniami, novým systémom uchytenia remienka a novou sponou.

Charge 5 má lesklý povrch, ktorý sa tiahne po celej dĺžke ciferníka na oboch stranách. Mohlo by tak ísť o rozšírenie kapacitného dotykového ovládacieho systému, ktorý poznáme z verzie Charge 4. Ani na nových renderoch Charge 5 sa tak neobjavili žiadne fyzické tlačidlá.

Vzhľadom na primárne čierny ciferník nevieme celkom presne určiť, ako je displej veľký. Očakávame však, že Fitbit v prípade modelu Charge 5 použije farebný OLED panel. Pre sériu Charge by to bolo prvýkrát, čo by sa takýto displej použil.

Fitbit Charge 5 render

V prípade farebných verzií je možné, že Fitbit nový náramok uvedenie v troch farebných vyhotoveniach: uhľovočiernej, modrošedej a krémovej farbe. Prekvapením by nebolo ani to, kebyže Fitbit pripraví verziu s výrazným farebným remienkom.

Je však na škodu, že nové rendery nám neposkytujú dobrý pohľad na zadnú časť Charge 5. Aj z toho dôvodu stále nevieme, ktoré senzory budú súčasťou zariadenia. Aj základné špecifikácie zatiaľ zostávajú záhadou.

Zatiaľ nie je jasné, kedy by sme sa mali nového náramku dočkať. Je však možné, že Fitbit Charge 5 bude predstavený už na tradičnej jesennej akcii spoločnosti.

Na uniknutých renderoch je na displeji náramku uvedený dátum 23. október, ale nie je zatiaľ jasné, či ide o náznak možného dátumu predstavenia alebo iba o náhodný dátum.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.