Microsoft na akcii Inside Xbox 2020 informoval o svojich pripravovaných projektoch. 

Medzi ne patrí aj hra Forza Street, ktorá bude najnovšie čoskoro dostupná aj pre mobilné zariadenia. Ak ešte nie ste s týmto projektom oboznámení, neradujte sa predčasne. Táto mobilná hra totiž nemá nič spoločné so známou sériou Forza, teda okrem mena.

Pri tejto verzii hry sa kladie dôraz na získavanie rôznych automobilov a ich použitie v pretekoch, ktoré netrvajú dlhšie ako jednu minútu. Hra je výlučne spojená so správnym načasovaním vchádzania do zákrut a používaním paliva a nitra

Hra bude k dispozícii na platformách Android aj iOS už od 5. mája. V prípade systému Android sa môžete už teraz zaregistrovať v službách Google Play a Galaxy Store.

Na obmedzený čas bude k dispozícii špeciálny balíček pre tých, ktorí budú hrať hru od 5. mája do 5. júna. Táto sada obsahuje exkluzívny automobil Ford GT 2017 a niektoré herné kredity a zlato, ktoré čakajú na pridanie do hráčovej garáže. 

Forza je jednou z najlepších automobilových závodných hier na trhu. Je k dispozícii pre konzoly Xbox a Windows. Existujú dve hlavné divízie tejto série; pôvodná séria Forza Motorsport je vyvinutá americkým vývojárom Turn 10 Studios a séria Forza Horizon vyvinutá vývojárom Playground Games.

https://www.youtube.com/watch?v=GiC3fkns1_k

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Hudobný prehrávač PowerAudio Plus je pre Android zadarmo

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.